Филтри
Брендови :

одвлажнувачи

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
rowenta dh 4130 f0
 • Одвлажнувач на воздух
 • Моќност:430W
 • Pre + Nano Filtration
 • Дневен капацитет на апсорпција: 25 l / 24h
 • Прилагодување на влажност 50%, 60% и 70%
 • Капацитет на одвлажнување:200 m3/h
 • Температуре
805
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
30.999
ден. редовна цена