lenovo 320-15iap n3350/4/500 grey 80xr00f9ri 1thumb
lenovo 320-15iap n3350/4/500 grey 80xr00f9ri

lenovo 320-15iap n3350/4/500 grey 80xr00f9ri

Шифра: 84064760
 • Дисплеј:15.6"(39.62cm)HD TN AG
 • Резолуција:(1366x768)
 • Intel Core N3350 Processor
 • Меморија:4GB DDR4
 • Hard Drive 500GB SATA,5400rpm/min
 • Card Reader
 • Bluetooth
 • Web camera
13.999
ден. редовна цена
583
ден.* Годишната каматна стапка е 11.25%. Вкупна цена на производот по отплаќање на сите рати изнесува XXX со ДДВ. 24 x haPPy рата
*Купувањето со haPPy-картичка и haPPy-кредит е достапно само во продавниците на Нептун.
Цените се со пресметан ДДВ.
ПРОДУКТОТ Е ДОСТАПЕН ВО
haPPy - КРЕДИТ КАЛКУЛАТОР
Пресметката на рата е од информативен карактер. За точна пресметка посетете некој од нашите продажни салони.
внесете број на рати:
Вашиот износ на рати: ден.

Мислења (0)

Напиши мислење

Почитуван посетителу, овој формулар е наменет исклучиво за мислења кои се однесуваат на производот, неговиот квалитет, функционалност и Вашето искуство со него. За било какви прашања и информации за производот или коментари кои не се однесуваат на производот повелете пишете ни од тука за да можеме да Ве контактираме и да Ви одговориме. Сите мислења кои не соодветствуваат на погоренаведеното, нема да бидат објавувани.

Твоето име:


Твоето мислење:

Рејтинг: Лош            Добар

Внесете го кодот подолу: