Филтри
Брендови :

тв/аудио/видео

Изберете подкатегорија

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
everest nano310a (9786)
 • Android TV box
 • Air Mouse Control
 • ARM Cortex A9 Processor
 • 3D accelerator
 • Built in wireless network support
65
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.499
ден. редовна цена
apple tv 32gb mgy52sp/a
 • Apple TV
 • Капацитет:32 GB
 • HDMI 1.4
 • 802.11ac Wi‑Fi z MIMO
 • 10/100BASE-T Ethernet
 • Bluetooth 4.0
 • IR приемник
 • USB
 • Вградено напојување
338
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.999
ден. редовна цена