Филтри
Брендови :

BLURAY плеери

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
lg bd bp 450
 • 3D Blu ray player
 • CD/USB Multi room streaming
 • Private Sound Mode
 • USB Video decoding:MPEG-2/4 AVC/DivX HD/MKV/MP4/   MOV/FLV/VOB/TS/WMV/AVCHD
 • USB Audio decoding:MPEG-1/2/MP3/WMA/AAC/FLAC
 • Sm
156
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.999
ден. редовна цена
sony bdp-s 4500 b
 • Blu-ray плеер
 • Sony Entertainment Network
 • TV SideView далечински управувач
 • DLNA сертификат
 • 2D-3D конверзија
 • BRAVIA Sync
 • USB,HDMI,коаксијален излез,етернет
 • WEB Browser
156
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.999
ден. редовна цена
sony bdp ps 3700 b
 • Blu-ray плеер
 • TV SideView далечински управувач
 • DLNA сертификат
 • 2D-3D конверзија
 • BRAVIA Sync
 • NTSC/PAL
 • Screen Mirroring
 • TRILUMINOS
 • USB,HDMI
 • Вграден Wi-Fi
-8%
АКЦИЈА
5.999
ден. haPPy цена
156
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.499
ден. редовна цена
samsung bd j 5900 /en
 • Blu-ray Player
 • 2.1 Channel
 • Dolby True HD,Dolby digital,DTS
 • 2D & 3D Playback
 • Blu-ray Playback
 • 3D Blu-ray
 • Bluetooth
 • All Share,Screen Mirroring
 • Built in Wi-Fi
208
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
7.999
ден. редовна цена
sony bdp s 6700 b
 • Blu-ray плеер
 • Зголемување на резолуцијата до 4K Ultra HD
 • TV SideView далечински управувач
 • DLNA сертификат
 • 2D-3D конверзија
 • BRAVIA Sync
 • USB,HDMI
 • Bluetooth with LDAC
 • Sony l Music Center
208
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
7.999
ден. редовна цена