Филтри
Брендови :

DVD плеери

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
lg dp 132
 • DVD плеер
 • Прогресивно скенирање
 • Video DAC: 108MHz/14Bit
 • Audio DAC: 192KHz/24Bit
 • DivX репродукцијa, WMA, MP3
 • Component, Composite, USB
 • Direct USB Recording
 • Dolby TrueHD
58
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.199
ден. редовна цена
samsung dvd-e 350 / en
 • DVD плеер
 • Прогресивно скенирање
 • DivX репродукцијa
 • DustProof технологија за отстранување на прашина од CD/DVD
 • Samsung DefectDiscReading Solution
 • DVD-Video/DVD±R/DVD±RW
 • CD DA/CD-R/CD-RW
 • D
60
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.299
ден. редовна цена
philips dvp 2850/58
 • DVD плеер
 • USB 2.0
 • Аудио:MP3,WMA
 • Видео:AVI,DIVX,MP4,MPEG,MPG
 • Формати:Dolby Digital,MP3,PCM,WMA,DivX Ultra,MPEG1,MPEG2,MPEG4
 • Репродукцијa-CD,CDDA,CD-R/CD-RW,DVD,DVD +R/+RW,DVD -R/-RW,Kodak Pi
65
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.499
ден. редовна цена
philips dvp 2850 /12
 • DVD плеер
 • ProReader Drive
 • USB 2.0
 • 12-bit/108MHz video processing
 • Фрекфенција:30-20.000Hz
 • Аудио:MP3,WMA
 • Видео:DivX Ultra,MPEG1,MPEG2,NTSC, PAL
 • Формати:Dolby Digital,MP3,WMA,DivX Ultra,MP
68
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.599
ден. редовна цена
philips dvp 2880 /58
 • DVD DivX плеер
 • USB 2.0,HDMI
 • Формати:MP3,WMA,DivX,JPEG
 • Видео:AVI,MPEG,MPG
 • Репродукцијa-CD,CDDA,CD-R/CD-RW,DVD,DVD +R/+RW,DVD
78
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.999
ден. редовна цена
sony dvp sr 760 hb
 • DVD плеер
 • 1080p скенирање преку HDMI
 • Прогресивно скенирање
 • DivX репродукцијa
78
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.999
ден. редовна цена
philips dvp 2880 /12
 • DVD плеер
 • CinemaPlus
 • USB 2.0
 • 12-bit/108MHz video processing
 • Фрекфенција:30-20.000Hz
 • Аудио:MP3,WMA,PCM
 • Видео:DivX Ultra,MPEG1,MPEG2,NTSC,PAL
 • Формати:Dolby Digital,MP3,WMA,DivX Ultra,MPEG
81
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.099
ден. редовна цена
pioneer dv-2242
 • DVD плеер
 • USB 2.0
 • Видео:DIVX
 • Формати:DTS(DVD) и Dolby Digital,Linear PCM,MP3,WMA
 • Репродукцијa-CD-R/-RW,DVD-R/-RW,DL/-RW(Video mode, VR mode),DVD+R/+RW,DL/+RW(Video mode)
 • Заклучување на кана
84
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.199
ден. редовна цена