Филтри
Брендови :

аудио

Изберете подкатегорија

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
philips ae 1500 /00
 • Преносно радио
 • Моќност:100 mW
 • FM/MW tuner
 • Батерија:2xAAA(LR3)
 • Вграден звучник
Цените се со пресметан ДДВ.
999
ден. редовна цена
philips ae1125/12
 • Преносно радио
 • Моќност:300W
 • USB приклучок
 • AM/FM/LW tuner
 • Батерија:3xAAA(1.5V)
Цените се со пресметан ДДВ.
2.499
ден. редовна цена
philips at 10/00
 • Преносно радио
 • Моќност:3W
 • USB приклучок
 • SD card slot for MP3 music playback
 • LED дисплеј
 • FM tuner
 • Полнива батерија
 • Компатибиен со iPad,iPhone и Android 2.1 and Bluetooth 2.1 or above
Цените се со пресметан ДДВ.
3.099
ден. редовна цена