Филтри
Брендови :

радио будилници

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
grundig sonoclock 360
 • Радиобудилник
 • FM/AM aналоген приемник
 • Зелен LED дисплеј
 • Единечен аларм
 • Тајмер
-43%
АКЦИЈА
399
ден. haPPy цена
10
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
699
ден. редовна цена
grundig ksc 35 b
 • Радиобудилник
 • LED екран
 • FM тјунер
 • Повторување аларм
 • Вграден звучник
23
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
849
ден. редовна цена
grundig ksc 35 w
 • Радиобудилник
 • LED екран
 • FM тјунер
 • Повторување аларм
 • Вграден звучник
23
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
849
ден. редовна цена
philips aj 3115 / 12
 • Радиобудилник
 • FM тјунер
 • Повторување аларм
 • Резервно напојување со батерии
32
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.199
ден. редовна цена
grundig sonoclock 490
 • Радиобудилник
 • FM тјунер
 • Двоен аларм
 • snoozeprise стерео слушалки
 • Автоматско прилагодување на осветленоста
 • Вграден звучник
39
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.499
ден. редовна цена
philips aj 3123 /12
 • Радиобудилник
 • FM тјунер,Радио
 • Двоен аларм, повторување аларм
39
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.499
ден. редовна цена
sony icfc1b
 • Радиобудилник
 • FM/АМ aналоген приемник
 • Моќност 100 mW
 • LED дисплеј
 • Аларм
 • Snooze копче
47
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.799
ден. редовна цена
sony icfc1w
 • Радиобудилник
 • FM/АМ aналоген приемник
 • Моќност 100 mW
 • LED дисплеј
 • Аларм
 • Snooze копче
47
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.799
ден. редовна цена
philips aj 3200/12
 • Радиобудилник
 • FM тјунер
 • Повторување аларм
 • Полнач за Andoid i iPhone
50
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.899
ден. редовна цена
 philips aj 2000 /12
 • Радиобудилник
 • FM тјунер
 • Повторување аларм
 • Резервно напојување со батерии
 • Проектор за текот на времето
 • Вграден звучник
56
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.149
ден. редовна цена
sony icf c1 tw
 • Радиобудилник
 • FM/АМ aналоген приемник
 • Моќност:115 mW
 • LED дисплеј
 • Двоен ларм
 • Snooze копче
60
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.299
ден. редовна цена
philips aj 4800/12
 • Радиобудилник
 • FM тјунер
 • Повторување аларм
 • Резервно напојување со батерии
 • Проектор за текот на времето
 • Rotate & reverse проекција
 • Вграден звучник
78
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.999
ден. редовна цена
jbl horizon black
 • Bluetooth радиобудилник
 • FM aналоген приемник
 • Моќност:2x5W
 • Фрекфенција:70Hz-20kHz
 • LED дисплеј
 • 2хUSB портови
 • Signal to noise ratio:82.5dBdB
182
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.999
ден. редовна цена
jbl horizon white
 • Радиобудилник со Bluetooth
 • FM радио тјунер
 • Моќност:2x5W
 • LED дисплеј
 • Аларм
 • Snooze функција
 • Bluetooth
 • Фрекфенција:70-20.000Hz
182
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.999
ден. редовна цена