Филтри
Брендови :

портабл CD радиокасетофони

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
philips az 215 b/12
 • Портабл CD плеер
 • 3W (RMS) вкупна излезна сила
 • Репродукција на:CD,CD-R,CD-RW
 • FM стерео пребарувач
 • CD мешање/повторување
 • Програмирање на 20 песни од CD
 • Dynamic Bass Boost
78
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.999
ден. редовна цена
philips az 215 r/12
 • Портабл CD плеер
 • 3W (RMS) вкупна излезна сила
 • Репродукција на::CD,CD-R,CD-RW
 • FM стерео пребарувач
 • CD мешање/повторување
 • Програмирање на 20 песни од CD
 • Dynamic Bass Boost
78
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.999
ден. редовна цена
philips at 10/00
 • Преносно радио
 • Моќност:3W
 • USB приклучок
 • SD card slot for MP3 music playback
 • LED дисплеј
 • FM tuner
 • Полнива батерија
 • Компатибиен со iPad,iPhone и Android 2.1 and Bluetooth 2.1 or above
81
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.099
ден. редовна цена
philips az 127/12
 • Портабл CD плеер
 • 2W (RMS) вкупна излезна сила
 • Репродукција на::CD,CD-R,CD-RW
 • FM стерео пребарувач
 • CD мешање/повторување
 • Програмирање на 20 песни од CD
 • Dynamic Bass Boost
94
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.599
ден. редовна цена
philips az 328/12
 • Портабл MP3/CD плеер
 • Репродукција на MP3,CD-RW
 • Audio in
 • Dynamic Sound Sistem
 • USB
112
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.299
ден. редовна цена
philips az 328 w/12
 • Портабл MP3/CD плеер
 • Репродукција на MP3,CD-RW
 • Audio in
 • Dynamic Sound Sistem
 • USB
120
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.599
ден. редовна цена
sony zspe 60 b
 • Портабл CD плеер
 • Моќност:10W
 • Влез Audio-in
 • Sleep timer
 • Репродукција на:CD-R/RW,MP3 CDs
 • USB Direct за MP3,WMA
 • FM/AM стерео пребарувач
146
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.599
ден. редовна цена
sony zspe 60 w
 • Портабл CD плеер
 • Моќност:10W
 • Влез Audio-in
 • Sleep timer
 • Репродукција на:CD-R/RW,MP3 CDs
 • USB Direct за MP3,WMA
 • FM/AM стерео пребарувач
146
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.599
ден. редовна цена
cd portable philips az 780/12
 • Портабл CD плеер
 • 2W (RMS) вкупна излезна сила
 • Влез за преносен USB уред
 • Digital tuning
 • Репродукција на: MP3/WMA-CD, CD, CD-RW
 • Bass Reflex Speaker System
 • FM стерео пребарувач
 • LCD дисплеј
159
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.099
ден. редовна цена
philips az 783/12
 • Портабл CD плеер
 • 12W (RMS) вкупна излезна сила
 • Влез за преносен USB уред
 • Digital tuning
 • Репродукција на:MP3/WMA-CD,CD,CD-RW
 • USB Direct за MP3/WMA
 • Bass Reflex Speaker System
 • FM стерео п
177
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.799
ден. редовна цена
philips px 840 t/12
 • Портабл CD плеер
 • 50W (RMS) вкупна излезна сила
 • Влез за преносен USB уред
 • Digital tuning
 • Репродукција на:MP3/WMA-CD,CD,CD-RW
 • USB Direct за MP3
 • FM/MW(AM) стерео пребарувач
 • LCD дисплеј
-45%
АКЦИЈА
6.995
ден. haPPy цена
182
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.799
ден. редовна цена