Филтри
Брендови :

диктафони

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
sony icd px240
 • Диктафон
 • Дигитално MP3 снимање
 • 4GB меморија, преку 1043 часа снимен материјал
94
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.599
ден. редовна цена
sony icd px 370
 • Диктафон
 • Дигитално MP3 снимање
 • Репродукција na MP3
 • Scene Select
 • Recording Monitor
 • Mеморија:4GB
104
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.999
ден. редовна цена
sony icd-ux 533 b
 • Диктафон
 • 3in1
 • Дигитално MP3 снимање
 • Репродукција na MP3/WMA/AAC преку звучнимк 90mW
 • Scene Select
 • USB за PC
 • LCD екран
 • 2GB меморија,до 1073 часа снимен материјал
182
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.999
ден. редовна цена
sony icd-ux533 s
 • Диктафон
 • 3in1
 • Дигитално MP3 снимање
 • Репродукција na MP3/WMA/AAC преку звучнимк 90mW
 • Scene Select
 • USB за PC
 • LCD екран
 • 2GB меморија,до 1073 часа снимен материјал
182
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.999
ден. редовна цена