Филтри
Брендови :

портабл звучници, докинг

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
manhattan travel 161107
 • Звучник
 • Моќност:2.4W RMS
 • Време на полнење:4h
 • работа:7-8h
 • USB mini B
 • On/Off копче
 • Фрекфенција:100Hz–18kHz
 • Signal to noise ratio(S/N):83dB
 • Батерија:300mAH lithium polymer
6
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
199
ден. редовна цена
manhattan lyric mini bt 161428
 • Звучници
 • Моќност:2W RMS
 • Satellite:2Wx2
 • Impedance:4Ω
 • Driver:36 mm
 • Фрекфенција:180Hz–20kHz
 • Bluetooth V3.0
 • Батерија:200mAH lithium polymer
6
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
225
ден. редовна цена
mikado md-13bt bt
 • Преносен звучник
 • Bluetooth
11
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
399
ден. редовна цена
snopy sn-120 1+1
 • Преносен звучник
 • Моќност:2x3W
 • Фрекфенција:90Hz-20kHz
 • Компатибилен со   Компјутер,лаптоп,MP3,MP4,PDA,   PSP,со мобилни телефони и други дигитални производи
 • Фрекфенција:180Hz-20kHz
 • Ниво на
11
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
399
ден. редовна цена
mikado md-10bt tf kart+fm bt white
 • Преносен звучник
 • Моќност:3W
 • Фрекфенција:280Hz-16kHz
 • Bluetooth
 • Impendance:4 Ohm
 • Батерија:520 mAh
 • Ниво на бучава:86dB
13
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
479
ден. редовна цена
mikado md-158 1+1 usb
 • Преносен звучник
 • УСБ напојување
13
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
499
ден. редовна цена
mikado md-10bt tf kart+fm bt black
 • Преносен звучник
 • Моќност:3W
 • Фрекфенција:280Hz-16kHz
 • Bluetooth
 • Impendance:4 Ohm
 • Батерија:520 mAh
 • Ниво на бучава:86dB
16
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
599
ден. редовна цена
mikado md-10bt tf kart+fm bt red
 • Преносен звучник
 • Моќност:3W
 • Фрекфенција:280Hz-16kHz
 • Bluetooth
 • Impendance:4 Ohm
 • Батерија:520 mAh
 • Ниво на бучава:86dB
16
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
599
ден. редовна цена
mikado md-14bt bt
 • Преносен звучник
 • Моќност:3W
 • Фрекфенција:80Hz-20kHz
 • Bluetooth
 • Звучник:4 Ohm
 • Ниво на бучава:45dB
16
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
599
ден. редовна цена
mikado md-x7bt gray (22404)
 • Преносен звучник
 • USB,SD,FM
 • Bluetooth
17
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
619
ден. редовна цена
mikado md-x7bt silver (22405)
 • Преносен звучник
 • USB,SD,FM
 • Bluetooth
17
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
619
ден. редовна цена
huawei am08 white
 • Преносен звучник
 • Bluetooth
26
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
999
ден. редовна цена
msi capsule bluetooth
 • Преносен звучник
 • Моќност:3W
 • Фрекфенција:90Hz-20KHz
 • Ниво на бучава:76dB
 • Батерија:Li-ion 500mAh
 • Bluetooth технологија
26
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
999
ден. редовна цена
mikado md-bt20 tf +fm bt
 • Преносен звучник
 • TF Kart
 • FM радио
 • Bluetooth
29
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.099
ден. редовна цена
philips sba 3010 blu/00
 • Преносен звучник
 • Моќност:2W
 • Аудио-ин за лесно поврзување со -iPhone,iPod,Smartphones,PC,Mp3 player
 • Батерија:Li-ion полнива
 • Време на работа:8h
 • Звучник:1.5"
595
ден. haPPy цена
15
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.099
ден. редовна цена
philips sba 3010 org/00
 • Преносен звучник
 • Моќност:2W
 • Аудио-ин за лесно поврзување со -iPhone,iPod,Smartphones,PC,Mp3 player
 • Батерија:Li-ion полнива
 • Време на работа:8h
 • Звучник:1.5"
595
ден. haPPy цена
15
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.099
ден. редовна цена
mikado md-236 usb+sd+mmc+fm
 • Преносен звучник
 • Моќност:3+3W
 • Фрекфенција:90Hz-20kHz
 • Звучник:4 Ohm
 • Ниво на бучава:70dB
32
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.199
ден. редовна цена
philips bt 25 a /00
 • Преносен звучник
 • Моќност:2W
 • Батерија:Li-ion полнива
 • Bluetooth 4,0
 • Аудио-ин за лесно поврзување со -iPad:iPad 1,iPad 2,new iPad,iPad mini, iPad with Retina display -iPhone 3,iPhone 3GS,iPho
34
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.299
ден. редовна цена
philips bt 25 b /00
 • Преносен звучник
 • Моќност:2W
 • Батерија:Li-ion полнива
 • Bluetooth 4,0
 • Аудио-ин за лесно поврзување со -iPad:iPad 1,iPad 2,new iPad,iPad mini, iPad with Retina display -iPhone 3,iPhone 3GS,iPho
34
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.299
ден. редовна цена
philips bt 25 g /00
 • Преносен звучник
 • Моќност:2W
 • Батерија:Li-ion полнива
 • Bluetooth 4,0
 • Аудио-ин за лесно поврзување со -iPad:iPad 1,iPad 2,new iPad,iPad mini, iPad with Retina display -iPhone 3,iPhone 3GS,iPho
34
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.299
ден. редовна цена