Филтри
Брендови :

MP3/MP4 плеери

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
philips sa 5 mxx 02kf/12
 • MP3 Player
 • Меморија:2GB
 • Брзо полнење за 6мин
 • 1h користење со едно полнење
 • MP3,WMA
 • Full Sound
 • Built in clip
 • USB(USB 2.0)
-22%
АКЦИЈА
1.799
ден. haPPy цена
96
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.299
ден. редовна цена
philips sa 5 mxx 04kf/12
 • MP3 Player
 • Меморија:4GB
 • Брзо полнење за 6мин
 • 1h користење со едно полнење
 • MP3,WMA
 • Full Sound
 • Voise recording
 • Built in clip
 • USB(USB 2.0)
-20%
АКЦИЈА
1.999
ден. haPPy цена
104
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.499
ден. редовна цена