Филтри
Брендови :

антени

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
meliconi at38 - 38db (881006 ba)
 • Антена со засилувач
21
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
799
ден. редовна цена
philips sdv 5100/12
 • Собна антена
 • Tuner bands:UHF,VHF
 • 18dB amplification
24
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
899
ден. редовна цена
philips sdv 5120 /12
 • Антена Digital TV
 • Interference free:3G/4G/LTE
 • Amplification up to 36dB
 • Tuner bands UHF/VHF/FM
34
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.299
ден. редовна цена
star t2 516 hd usb pvr
 • DVB-T ресивер SET-TOP BOX
 • Full HD 1080p
 • USB 2.0, PVR USB снимање
 • Видео:AVI,MKV преку USB
 • Слика:JPEG,BMP
 • Aудио:MP3 преку USB
 • Scart,HDMI
 • Подржува external hard drive
34
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.299
ден. редовна цена
tv star t2 525 hd usb pvr
 • DVB-T ресивер SET-TOP BOX
 • Full HD 1080p
 • USB 2.0, PVR USB снимање
 • Видео:AVI,MKV преку USB
 • Слика:JPEG,BMP
 • Aудио:MP3 преку USB
 • Scart,HDMI
 • Подржува external hard drive
34
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.299
ден. редовна цена
meliconi ad professional - 47db (881030 bb)
 • Антена со засилувач
 • DVB-T
 • HD Compatabile
 • 220/240V, 12V
37
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.399
ден. редовна цена
philips sdv 8622 /12
 • Собна антена
 • 40dB засилување на сигналот
47
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.799
ден. редовна цена