Филтри
Брендови :

далечински управувачи

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
meliconi gumbody personal 1 plus samsung (806065)
 • Вид на уреди: Samsung телевизори
 • Не е потребно програмирање
 • Сите достапни оригинални функции.
 • (LEARN функција)да се добијат сигнали од други далечински управувачи
 • Можност за контрола soundba
19
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
699
ден. редовна цена
meliconi gumbody personal 2 plus lg (806066)
 • Вид на уреди: LG телевизори
 • Не е потребно програмирање
 • Сите достапни оригинални функции.
 • (LEARN функција)да се добијат сигнали од други далечински управувачи
 • Благодарение на гуменото тело е
19
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
699
ден. редовна цена
meliconi gumbody personal 3 sony (806269)
 • Вид на уреди: Sony телевизори
 • Не е потребно програмирање
 • Сите достапни оригинални функции.
 • Благодарение на гуменото тело е заштитен во случај на падови и испакнатини
 • Вграден за да спречи вмет
19
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
699
ден. редовна цена