Филтри
Брендови :

кабли и разделници

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
s-link sl-cat601 1m (2746)
 • Кабел
 • Должина на кабел:1m
2
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
49
ден. редовна цена
assmann stereoaudio extension cable 3.5mm,1.5m
 • Стерео-Аудио кабел
 • Стерео 3,5mm
 • Должина:1.50m
3
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
79
ден. редовна цена
manhattan usb 2.0 device cable, a male / micro-b male, 1 m 323987
 • Микро USB кабел
 • Hi-Speed USB
 • Должина:1m
3
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
79
ден. редовна цена
manhattan usb micro a male/micro b male 0.5m 394178
 • Braided Micro-USB Cable
 • Counter Display A Male/Micro-B Male,0.5m
3
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
99
ден. редовна цена
s-link sl-355 3.5mm - 2f stereo 0.3m
 • Стерео кабел
 • Должина на кабел:3,5mm/0.3m
3
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
99
ден. редовна цена
usb cable for printer s-box a to b m/m 2m
USB-101 A-B Male-Male USB 2.0 Cable A-B M / M Supports: USB 1.0, 1.1 and 2.0 Transfer rate: up to 480 Mbps PC & Mac compatible
3
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
99
ден. редовна цена
manhattan a male to b male 1.8m tr.silver 333405
 • USB Кабел
 • USB 2.0 стандард - A машки на USB 2.0 стандард -Б машки
 • Поврзува Hi-Speed ​​USB уред со Hi-Speed ​​USB хаб или компјутер
 • Подржува брзина до 480 Mbps
 • Hi-Speed ​​USB за ултра брз тран
3
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
109
ден. редовна цена
	micro usb cable a male/micro-b male 1m black/green 352772
 • Микро USB кабел
 • Hi-Speed USB
 • Должина:1m
4
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
119
ден. редовна цена
audio cable 3.5mm stereo male to male 1m black/green 352840
 • Аудио кабел
 • 2 стерео(3.5mm)male конектори
 • Должина:1m
4
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
119
ден. редовна цена
audio cable 3.5mm stereo male to male 1m blue/orange 352802
 • Аудио кабел
 • Должина:1m
4
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
119
ден. редовна цена
audio cable 3.5mm stereo male to male 1m teal/yellow 352789
Braided Audio Cable 3.5mm Stereo Male to Male, 1 m, Teal/Yellow, Polybag  • Аудио кабел
 • 3,5mm
 • Должина:1m
4
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
119
ден. редовна цена
manhattan 1.8 m (6 ft.) black 333368
 • USB кабел
 • Должина на кабел 1,8м
4
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
119
ден. редовна цена
manhattan a male/b male 3 m black 333382
 • USB кабел
 • Должина на кабел:3m
4
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
119
ден. редовна цена
manhattan a male/b male 5 m  silver 345408
 • USB кабел
 • Должина на кабел:5m
4
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
119
ден. редовна цена
manhattan extension a-m to a-fm 1.8m black 338653
 • USB Кабел
 • USB стандард - A машки на USB стандард - А женски
 • Се поврзува на USB кабел до максимум од 5m (16 ft.)
 • Подржува брзина до 480 Mbps
 • Hi-Speed ​​USB за ултра брз трансфер на податоци ст
4
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
119
ден. редовна цена
micro usb cable a male/micro-b male 1m blue/orange 352734
 • Микро USB кабел
 • Hi-Speed USB
 • Должина:1m
4
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
119
ден. редовна цена
micro usb cable a male/micro-b male 1m pink/purple 352758
 • Микро USB кабел
 • Hi-Speed USB
 • Должина:1m
4
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
119
ден. редовна цена
micro usb cable a male/micro-b male 1m teal/yellow 352710
 • Микро USB кабел
 • Hi-Speed USB
 • Должина:1m
4
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
119
ден. редовна цена
manhattan a male/b male 3 m silver 340458
 • USB кабел
 • Должина на кабел:3m
4
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
149
ден. редовна цена
manhattan black 1.8 m 306119
 • HDMI кабел
 • Должина на кабел 1,8м
4
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
149
ден. редовна цена