Филтри
Брендови :

микрофони

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
philips sbcmd 110/00
 • Микрофон
 • 25 mm
 • Повеќенасочен дизајн
 • Штитник за  квалитетот на звукот
 • 1.5 m должина на кабелот
 • Фреквентен одѕив: 100 - 10 000 Hz
 • Импеданса: 600
 • Чувствителност : -80 dB +/- 3 dB
 • Прикл
32
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.199
ден. редовна цена
pioneer dm dv -5
 • Микрофон
 • Динамички вокален микрофон
 • Фреквенција 80-13.000Hz
 • Импеданса 600 Ohm
 • Кабел 3m
39
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.490
ден. редовна цена
philips sbcmd 150/00
 • Микрофон
 • 27mm дијафрагма за прием на секој детал
 • Фреквентен одѕив: 85-11000Hz
 • Чувствителност на микрофонот: -74dB +/- 3dB
 • Поларно насочување: Еднонасочен
 • Приклучок: 3.5 - 6.3mm моно
39
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.499
ден. редовна цена
pioneer dm-dv10
 • Микрофон
45
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.699
ден. редовна цена
pioneer dm-dv20
 • Микрофон
58
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.199
ден. редовна цена