Филтри
Брендови :

слушалки

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
panasonic rp-djs200e-w
 • Слушалки
 • Моќност:1000mW
 • Фрекфенција:12-25.000Hz
 • Должина на кабел:1,2m
 • 3.5 mm приклучок
 • Звучник:24 Ohm
 • Ниво на бучава:98dB
11
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
395
ден. редовна цена
snopy sn-933 red (14966)
 • Слушалки
 • Моќност:100mW
 • Фрекфенција:20-20.000Hz
 • Должина на кабел:1,5m
 • Звучник:32 Ohm
 • Ниво на бучава:110db
12
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
459
ден. редовна цена
snopy sn-933 blue (14968)
 • Слушалки
 • Моќност:100mW
 • Фрекфенција:20-20.000Hz
 • Должина на кабел:1,5m
 • Звучник:32 Ohm
 • Ниво на бучава:110db
13
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
479
ден. редовна цена
snopy sn-933 gray (14965)
 • Слушалки
 • Моќност:100mW
 • Фрекфенција:20-20.000Hz
 • Должина на кабел:1,5m
 • Звучник:32 Ohm
 • Ниво на бучава:110db
13
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
499
ден. редовна цена
philips shl 4100
 • Слушалки
 • Моќност:50mW
 • Фрекфенција:10-22.000Hz
 • Должина на кабел:1,2m
 • 3.5 mm приклучок
 • Звучник:16 Ohm
 • Ниво на бучава:102dB
-22%
АКЦИЈА
399
ден. haPPy цена
10
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
509
ден. редовна цена
panasonic rp-hf 100 e-k
 • Слушалки
 • Моќност:1000mW
 • Фрекфенција:10-23kHz
 • Должина на кабел:1.2m
 • Звучник:26 ±15%Ω Ohm
 • Ниво на бучава:103dB
16
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
595
ден. редовна цена
panasonic rp-hf 100 e-p
 • Слушалки
 • Моќност:1000mW
 • Фрекфенција:10-23kHz
 • Должина на кабел:1.2m
 • Звучник:26 ±15%Ω Ohm
 • Ниво на бучава:103dB
16
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
595
ден. редовна цена
panasonic rp-hf 100 e-w
 • Слушалки
 • Моќност:1000mW
 • Фрекфенција:10-23kHz
 • Должина на кабел:1.2m
 • Звучник:26 ±15%Ω Ohm
 • Ниво на бучава:103dB
16
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
595
ден. редовна цена
snopy sn-683 black (19122)
 • Слушалки
 • Фрекфенција:15-20.000Hz
 • Должина на кабел:1,2m
 • Звучник:32 Ohm
 • Ниво на бучава:113db+/-3db
-33%
АКЦИЈА
399
ден. haPPy цена
10
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
599
ден. редовна цена
snopy sn-683 black/green (19124)
 • Слушалки
 • Фрекфенција:15-20.000Hz
 • Должина на кабел:1,2m
 • Звучник:32 Ohm
 • Ниво на бучава:113db+/-3db
-33%
АКЦИЈА
399
ден. haPPy цена
10
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
599
ден. редовна цена
snopy sn-683 gold (19123)
 • Слушалки
 • Фрекфенција:15-20.000Hz
 • Должина на кабел:1,2m
 • Звучник:32 Ohm
 • Ниво на бучава:113db+/-3db
-33%
АКЦИЈА
399
ден. haPPy цена
10
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
599
ден. редовна цена
panasonic rp-hf 100 me-k
 • Слушалки
 • Моќност:1000mW
 • Фрекфенција:9-26.000Hz
 • Должина на кабел:1,2m
 • 3.5 mm приклучок
 • Звучник:20±15% Ohm
 • Ниво на бучава:110dB
19
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
695
ден. редовна цена
panasonic rp-hf 100 me-w
 • Слушалки
 • Моќност:1000mW
 • Фрекфенција:9-26.000Hz
 • Должина на кабел:1,2m
 • 3.5 mm приклучок
 • Звучник:20±15% Ohm
 • Ниво на бучава:110dB
19
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
695
ден. редовна цена
philips shp 1900 /10
 • Слушалки
 • Фрекфенција:20-20.000Hz
 • Должина на кабел:2m
 • 3.5 mm приклучок
 • Звучник:32 Ohm
 • Ниво на бучава:98dB
19
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
699
ден. редовна цена
snopy sn-052 black (13288)
 • Слушалки
 • Моќност:100mW
 • Фрекфенција:20-20.000Hz
 • Должина на кабел:1,1m
 • Звучник:32 Ohm
 • Ниво на бучава:105dB
19
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
699
ден. редовна цена
snopy sn-052 gray (13287)
 • Слушалки
 • Моќност:100mW
 • Фрекфенција:20-20.000Hz
 • Должина на кабел:1,1m
 • Звучник:32 Ohm
 • Ниво на бучава:105dB
19
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
699
ден. редовна цена
snopy sn-052 red (17535)
 • Слушалки
 • Моќност:100mW
 • Фрекфенција:20-20.000Hz
 • Должина на кабел:1,1m
 • Звучник:32 Ohm
 • Ниво на бучава:105dB
19
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
699
ден. редовна цена
panasonic rp-hf300e-a
 • Слушалки
 • Моќност:1000mW
 • Фрекфенција:10-23.000Hz
 • Должина на кабел:1,2m
 • 3.5 mm приклучок
 • Звучник:35±15% Ohm
 • Ниво на бучава:110dB
21
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
795
ден. редовна цена
panasonic rp-hf300e-k
 • Слушалки
 • Моќност:1000mW
 • Фрекфенција:10-23.000Hz
 • Должина на кабел:1,2m
 • 3.5 mm приклучок
 • Звучник:35±15% Ohm
 • Ниво на бучава:110dB
21
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
795
ден. редовна цена
panasonic rp-hf300e-p
 • Слушалки
 • Моќност:1000mW
 • Фрекфенција:10-23.000Hz
 • Должина на кабел:1,2m
 • 3.5 mm приклучок
 • Звучник:35±15% Ohm
 • Ниво на бучава:110dB
21
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
795
ден. редовна цена