Филтри
Брендови :

држачи и постоља за LCD/PLASMA

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
meliconi cme slim es 100 (580400)
 • Држач за LCD
 • За LCD телевизори со големина 14"-23"
 • Максимална тежина 20kg
 • Растојание од ѕид 11mm
7
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
249
ден. редовна цена
meliconi cme slim es 200 (580401)
 • Држач за LCD
 • За LCD телевизори со големина 26"-32"
 • Максимална тежина 30kg
 • VESA 200x200
8
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
279
ден. редовна цена
s-box plb-2222f
 • Држач за LED,LCD
 • За LED или LCD телевизори со големина 23"-42"
 • Максимална тежина 35kg
 • VESA:200x200
 • Растојание од ѕид 19,5mm
8
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
299
ден. редовна цена
everest tk-25 stark 12
 • Држач за LCD/LED
 • За LCD/LED телевизори со големина:12"-40"
11
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
399
ден. редовна цена
meliconi cme slim es 200 26in. to 40in. (580419)
 • Држач за LED,LCD
 • За LED или LCD телевизори со големина 26"-40"
 • Максимална тежина 30kg
 • VESA 200-200x100
 • Растојание од ѕид 11mm
11
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
399
ден. редовна цена
s-box plb 114s
 • Држач за LCD/LED
 • За LCD/LED телевизори со големина:19"-40"
 • Максимална тежина:60kg
 • VESA 200x200
13
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
499
ден. редовна цена
s-box plb-3422t
 • Држач за LED,LCD
 • За LED или LCD телевизори со големина 23"-42"
 • Максимална тежина 35kg
 • VESA:200x200
 • Растојание од ѕид 25mm
 • Вертикална ротација:0° до - 14°
13
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
499
ден. редовна цена
everest tk-2 32
 • Држач за LCD/LED
 • За LCD/LED телевизори со големина:12"-40"
 • Низок профил дизајн: ТВ ѕид помеѓу 3см(1,18")
 • Максимална тежина:50kg
15
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
549
ден. редовна цена
meliconi click 400 (480801)
 • Држач за LCD
 • За LCD телевизори со големина 37"-50"
 • Максимална тежина 45kg
 • VESA 400
 • Растојание од ѕид 15mm
15
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
559
ден. редовна цена
s-box plb-2522t
 • Држач за LED,LCD
 • За LED или LCD телевизори со големина 23"-43"/58cm-109cm
 • Максимална тежина 35kg
 • VESA:75x75,100x100,200x100,200x200
 • Тилт:5° до -10°
16
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
599
ден. редовна цена
s-box plb-2544f
 • Држач за LED,LCD
 • За LED или LCD телевизори со големина 32"-55"/81cm-140cm
 • Максимална тежина 37kg
 • VESA:200x200,300x200,300x300,400x200,400x300,400x400
 • Растојание од зид:28mm
16
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
599
ден. редовна цена
everest tk-10 32
 • Држач за LCD/LED
 • За LCD/LED телевизори со големина:32"-55"
17
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
649
ден. редовна цена
everest tk-3 42
 • Држач за LCD/LED
 • За LCD/LED телевизори со големина до 42"
 • Низок профил дизајн: ТВ ѕид помеѓу 3см(1,18")
 • Максимална тежина:80kg
17
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
649
ден. редовна цена
meliconi cme slim es 400 (580416)
 • Држач за LCD
 • За LCD телевизори со големина 40"-65"
 • Максимална тежина 30kg
 • Растојание од ѕид 11mm
18
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
659
ден. редовна цена
manhattan flat-panel 32
 • Држач за LED,LCD
 • За LED или LCD телевизори со големина 32"-55"
 • Максимална тежина 40kg
 • VESA 400x400
 • Растојание од ѕид 25mm
19
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
699
ден. редовна цена
meliconi cme tilt rotation etr 120 (580413)
 • Држач за LED,LCD
 • За LED или LCD телевизори со големина 26"-32"
 • Максимална тежина 30kg
 • Хоризонтална ротација:+-15°
 • Вертикална ротација:-5°/+25°
 • VESA 75-100-200-100
 • Растојание од ѕид 85mm
19
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
699
ден. редовна цена
meliconi slim style 100 st (480830 ba)
 • Држач за LCD/LED
 • За LCD/LED телевизори со големина:14"-25"
 • Максимална тежина:20kg
 • Растојание од ѕид:36-94mm
 • Тилт:(+/-)25°/10°
 • VESA 50x75x100
19
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
699
ден. редовна цена
s-box plb-114m
 • Држач за LED,LCD
 • За LED или LCD телевизори со големина 42"-70"
 • Максимална тежина 60kg
 • VESA:800x400
 • Растојание од ѕид 22mm
19
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
699
ден. редовна цена
surefix 142
 • Држач за LCD/PDP
 • За LCD телевизори со големина 26"-50"
 • Максимална тежина 50kg
 • Растојание од ѕид 29mm
19
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
699
ден. редовна цена
everest lcd-hr610 10
 • Држач за LED,LCD
 • За LED или LCD телевизори со големина 10"-24"
 • Максимална тежина 15kg
 • Хоризонтална ротација:+-150°
 • Вертикална ротација:-15°/+30°
 • VESA 200x200mm - 100x100mm
19
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
729
ден. редовна цена