Филтри
Брендови :

опрема за автомобили

Изберете подкатегорија

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
manhattan 1 port 401364
 • Полнач за во кола
 • Конвертира од 12V-5V DC моќност за USB додатоци
 • Recharges USB and other portable devices including mobile phones, MP3 players and more
 • Полни USB и други преносни уреди, вклучу
8
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
299
ден. редовна цена
manhattan 1 port 101714
 • Полнач за во кола
 • Одговара на повеќето стандардни автомобилски приклучоци
 • Features a single 5V USB port
11
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
399
ден. редовна цена
manhattan 2 port 10172
 • Полнач за во кола
 • Одговара на повеќето стандардни автомобилски приклучоци
 • USB power output:5 VDC,1A/2.1A
 • Type-A USB,female (2)
11
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
399
ден. редовна цена
s-link sl-fm78 sd/usb
 • MP3 FM модулатор
 • USB поддржан
11
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
399
ден. редовна цена
s-link sl-fm65 sd/usb + 2.1a usb
 • MP3 FM модулатор
 • SD/USB поддржан
 • USB порт за полнење
 • 2.1 FM предавател
19
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
699
ден. редовна цена
s-link sl-fm66 sd/usb + 2.1a usb
 • MP3 FM модулатор
 • SD/USB поддржан
 • USB порт за полнење
 • 2.1 FM предавател
26
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
999
ден. редовна цена