Филтри
Брендови :

CD/DVD ресивери

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
mikado mc-1405 (21859)
 • Авто MP3 плеер
 • FM Радио
 • USB влез
45
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.699
ден. редовна цена
mikado mc-1410 (21860)
 • Авто MP3 плеер
 • FM Радио
 • USB влез
45
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.699
ден. редовна цена
mikado mc-1415 (21861)
 • Авто MP3 плеер
 • FM Радио
 • USB влез
45
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.699
ден. редовна цена
pioneer mvh-08ubg
 • Авто MP3 плеер
 • Моќност:MOS-FET 50W x 4ch
 • MP3/WMA - USB
 • AUX влез,USB
84
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.199
ден. редовна цена
pioneer mvh-08ub
 • Авто MP3 плеер
 • Моќност:MOS-FET 50W x 4ch
 • MP3/WMA - USB
 • AUX влез,USB
86
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.299
ден. редовна цена
jvc kd-x141
 • Авто MP3 плеер
 • Моќност:MOS-FET 50W x 4ch
 • MP3,WMA,WAV,FLAC - USB
 • AUX влез,USB
 • RDS дигитален AM/FM тјунер
89
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.399
ден. редовна цена
kenwood kmm-102gy
 • Авто MP3 плеер
 • Зелено осветлување на панелот
 • Моќност:50W x 4ch макс. MOSFET
 • Android MSC/AOA2 компатибилен
 • MP3/WMA/WAV/FLAC playback
 • Преден USB и AUX влез
89
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.399
ден. редовна цена
pioneer mvh-09 ubg
 • Авто MP3 плеер
 • Моќност:MOS-FET 50W x 4ch
 • MP3,WMA,FLAC - USB
 • AUX влез,USB
 • RDS дигитален AM/FM тјунер
89
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.399
ден. редовна цена
kenwood kmm 103 gy
 • Авто MP3 плеер
 • Моќност:MOS-FET 50W x 4ch
 • AUX влез,USB
 • RDS дигитален AM/FM тјунер
 • USB конектор за iPod/iPhone
 • CD-R/RW,MP3,WMA,WAV,FLAC,AAC
91
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.499
ден. редовна цена
kenwood kmm-101ay
 • Авто MP3 плеер
 • Моќност:MOS-FET 50W x 4ch
 • AUX влез,USB 2.0
 • RDS дигитален AM/FM тјунер
91
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.499
ден. редовна цена
kenwood kmm-102ry
 • Авто MP3 плеер
 • Црвено осветлување на панелот
 • Моќност:50W x 4ch макс. MOSFET
 • Android MSC/AOA2 компатибилен
 • MP3/WMA/WAV/FLAC playback
 • Преден USB и AUX влез
91
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.499
ден. редовна цена
pioneer mvh-160ui
 • Ауто MP3 плеер
 • Моќност: MOS-FET 50W x 4ch
 • MP3/WMA репродукција
 • AUX влез, USB
 • iPhone/iPod компатабилни
91
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.499
ден. редовна цена
kenwood kmm-102ay
 • Авто MP3 плеер
 • Портокалово осветлување на панелот
 • Моќност:50W x 4ch макс. MOSFET
 • Android MSC/AOA2 компатибилен
 • MP3/WMA/WAV/FLAC playback
 • Преден USB и AUX влез
94
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.599
ден. редовна цена
kenwood kmm 103 ay
 • Авто MP3 плеер
 • Моќност:MOS-FET 50W x 4ch
 • AUX влез,USB
 • RDS дигитален AM/FM тјунер
 • USB конектор за iPod/iPhone
 • CD-R/RW,MP3,WMA,WAV,FLAC,AAC
97
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.699
ден. редовна цена
kenwood kmm 103 ry
 • Авто MP3 плеер
 • Моќност:MOS-FET 50W x 4ch
 • AUX влез,USB
 • RDS дигитален AM/FM тјунер
 • USB конектор за iPod/iPhone
 • CD-R/RW,MP3,WMA,WAV,FLAC,AAC
97
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.699
ден. редовна цена
pioneer deh-150mpg
 • Ауто CD плеер
 • Detachable Front Panel
 • CD-DA/R/RW (CD-text)
 • MP3 (ID3 Tag), WMA (WMA Tag), WAV
 • 50W×4Ch MOSFET
 • Full RDS AM/FM tuner
 • Front Aux-in,
99
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.790
ден. редовна цена
sony dsx-a200ui
 • Авто MP3 плеер
 • Моќност:4x55W
 • Предни:AUX-in,USB
 • FM/MW Мемории за станици FM18,LW6,MW6
 • USB/MP3 плеер AAC,MP3,WMA
 • Директна контрола преку iPod/iPhone
99
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.799
ден. редовна цена
sony dsx-a202ui
 • Авто MP3 плеер
 • Моќност:4x55W
 • Dynamic Reality Amplifier 2
 • Предни:AUX-in,USB,Ipod
 • Вграден AM/FM радио приемник
 • FM/MW Мемории за станици FM18,LW6,MW6
 • USB/MP3 плеер
 • Mega Bass
99
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.799
ден. редовна цена
kenwood kmm-121ay
 • Авто MP3 плеер
 • Моќност:MOS-FET 30W x 4ch
 • AUX влез,USB 2.0
 • RDS дигитален AM/FM тјунер
102
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.899
ден. редовна цена
kenwood kmm-122y
 • Авто MP3 плеер
 • Сино осветлување на панелот
 • Моќност:50W x 4ch макс. MOSFET
 • Android MSC/AOA2 компатибилен
 • MP3/WMA/WAV/FLAC playback
 • Преден USB и AUX влез
104
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.999
ден. редовна цена