Филтри
Брендови :

засилувачи

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
pioneer gm-a3602
 • Засилувач за во автомобил
 • 400W max Output Power
 • Power MOS-FET switching power supply
 • Speaker level input
 • Power output 60W x 2 (4Ω)
 • Signal-to-Noise Ratio:95 dBA(Reference:1 Watt into 4Ω)
Цените се со пресметан ДДВ.
3.899
ден. редовна цена
kenwood kac-5205
 • Засилувач за во автомобил
 • Aluminum die cast heat sink
 • 350W max Output Power
 • Power MOS-FET switching power supply
 • Built-in Low-pass filter
 • Built-in High-pass filter
 • Rated power output 60W
Цените се со пресметан ДДВ.
3.999
ден. редовна цена
kenwood kac-5206
 • Засилувач за во автомобил
 • Cast Aluminum Heat Sink Design
 • 400W max Output Power
 • Power MOS-FET switching power supply
 • Built-in Low-pass filter
 • Rated power output 60W x 2(4Ω)
Цените се со пресметан ДДВ.
4.199
ден. редовна цена
pioneer gm-a3702
 • Засилувач за во автомобил
 • 2 Chanel
 • Моќност:500W
 • Фрекфенција:10Hz-70kHz
 • Ниво на бучава:95dB
Цените се со пресметан ДДВ.
4.799
ден. редовна цена
kenwood kac-ps 702 ex
 • Засилувач за во автомобил
 • Die cast aluminium heat sink
 • Моќност:500W
 • Power MOS-FET switching power supply
 • Built-in Low-pass filter
 • Rated power output 70W x 4 (4Ω)
 • Rated power output 85W x
Цените се со пресметан ДДВ.
4.999
ден. редовна цена
kenwood kac-6406
 • Засилувач за во автомобил
 • Aluminum Heat Sink Design
 • 500W max Output Power
 • Power MOS-FET switching power supply
 • Built-in Low-pass filter
 • Built-in High-pass filter
 • Rated power output 40W x
Цените се со пресметан ДДВ.
5.299
ден. редовна цена
kenwood kac-ps 404
 • Засилувач за во автомобил
 • Die cast aluminium heat sink
 • Моќност:550W
 • Power MOS-FET switching power supply
 • Built-in Low-pass filter
 • Built-in High-pass filter
 • 4 channel,3 ch or 2 ch setup
 • 
Цените се со пресметан ДДВ.
5.999
ден. редовна цена
kenwood kac-ps 704 ex
 • Засилувач за во автомобил
 • Die cast aluminium heat sink
 • Моќност:1000W
 • Power MOS-FET switching power supply
 • Built-in Low-pass filter
 • Built-in High-pass filter
 • 4 channel,3 ch or 2 ch setup
Цените се со пресметан ДДВ.
8.999
ден. редовна цена