Филтри
Брендови :

звучници

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
pioneer ts-g1021i
 • Звучници
 • 2-way 2-speaker system
 • 100mm IMPP Cone woofer
 • 180W
48
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.149
ден. редовна цена
kenwood kfc-e1055
 • Звучници
 • 3-way speaker sistem
 • 50mm Tweeter, 12mm Super Tweeter
 • 400W
50
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.199
ден. редовна цена
pioneer ts-g1031i
 • Звучници
 • 10cm Dual Cone Speakers
 • Моќност:190W
 • Impedance:4Ω
 • Фрекфенција:38-26,000Hz
 • Sensitivity:86dB
54
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.299
ден. редовна цена
pioneer ts-g1321i
 • Звучници
 • 2-way 2-speaker system
 • 130mm IMPP woofer, 20mm Tweeter
 • 200W
56
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.349
ден. редовна цена
pioneer ts-g1022i
 • Звучници
 • 2-way 2-speaker system
 • 100mm, 13mm Tweeter
 • 190W
60
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.449
ден. редовна цена
pioneer ts-g1331i
 • Звучници
 • 13cm Dual-cone Speakers
 • Моќност:230W
 • Impedance:4Ω
 • Фрекфенција:33-24,000Hz
 • Sensitivity:88dB
62
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.499
ден. редовна цена
kenwood kfc-e1065
 • Звучници
 • Моќност:210W
 • 2-way speaker system
 • 100mm P.P.-cone woofer,25mm Tweeter
 • Фрекфенција:45Hz-20.000Hz
 • Sensitivity:90dB
 • Impedance:4Ω
67
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.599
ден. редовна цена
kenwood kfc-e1355
 • Звучници
 • 2-way 2-speaker system
 • Моќност:250W
 • 130mm Dual-cone woofer
 • Фрекфенција:40Hz-20.000Hz
 • Sensitivity:91dB
 • Impedance:4Ω
67
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.599
ден. редовна цена
pioneer ts-g1032i
 • Звучници
 • 2-Way 10cm Coaxial Speakers
 • Моќност:200W
 • Impedance:4Ω
 • Фрекфенција:38-29,000Hz
 • Sensitivity:84dB
67
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.599
ден. редовна цена
alpine sxv-1335 e
 • Автомобилски звучници
 • 5-1/4" (13см)Coaxial 3-Way Speaker
 • Моќност:35W-220W
 • Фрекфенција:70Hz-22kHz
 • Sensitivity:92dB/W
71
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.699
ден. редовна цена
pioneer ts-g1322i
 • Звучници
 • 2-way 2-speaker system
 • 130mm, 20mm Tweeter
 • 210W
73
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.749
ден. редовна цена
pioneer ts-g1721i
 • Звучници
 • 2-way 2-speaker system
 • 170mm, 20mm Tweeter
 • 230W
73
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.749
ден. редовна цена
pioneer ts-g 1023 i
 • Звучници
 • 3-way 3-speaker system
 • 100mm IMPP Cone woofer
 • 200W
77
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.849
ден. редовна цена
kenwood kfc-1352rg2
 • Звучници
 • 2-way 2-speaker system
 • 130mm PP Cone woofer, 25mm Tweeter
 • 150W
79
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.899
ден. редовна цена
kenwood kfc-e1755
 • Звучници
 • Dual Cone Speaker System
 • Rated Input Power 30W
 • 300W
79
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.899
ден. редовна цена
pioneer ts-g1332i
 • Звучници
 • 13cm 2-Way Coaxial Speakers
 • Моќност:240W
 • Impedance:4Ω
 • Фрекфенција:34-25,000Hz
 • Sensitivity:86dB
79
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.899
ден. редовна цена
sony xs-fb 1030
 • Автомобилски звучници
 • 4" 3-way Mega Bass Coaxial
 • Моќност:220W
 • 25mm Tweeter
 • Димензии:90mmX(43mm+11mm)H
79
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.899
ден. редовна цена
kenwood kfc-e1365
 • Авто звучници
 • 2-way speaker System
 • Peak Input Power:250W
 • Rated/RMS Input Power:30W
 • Фрекфенција:40Hz-22.000Hz
 • Impendance:4Ω
 • Sensitivity:91dB
83
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.999
ден. редовна цена
pioneer ts-g1033i
 • Звучници
 • 3-way 10cm Coaxial Speakers
 • Моќност:210W
 • Фрекфенција:38-29,000Hz
 • Sensitivity:84dB
83
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.999
ден. редовна цена
pioneer ts-g1731i
 • Звучници
 • 17cm Dual cone speakers
 • Моќност:230W
 • Impedance:4Ω
 • Фрекфенција:30-23,000Hz
 • Sensitivity:89dB
83
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.999
ден. редовна цена