Филтри
Брендови :

навигација

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
garmin nuvi 42lm eastern europe
 • GPS уред за навигација
 • 4,3" WQVGA color TFT со бело позадинско светло
 • Резолуција(480x272pix)
 • Слот за мемориска micro SD картичка
 • Батерија:полнива Litium-Ion
 • Траење на батерија до 2h
208
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
7.999
ден. редовна цена
garmin drive 40lm easterneurope
 • GPS уред за навигација
 • Екран:4,3" WQVGA color TFT со бело позадинско светло
 • Резолуција(480x272pix)
 • Lane assist со junction view
 • Предупредувања во возењето за поголема внимателност -за остри
221
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
8.499
ден. редовна цена
garmin drive 51 lmt-s eastern eu
 • GPS уред за навигација
 • Екран:5,0" WQVGA color TFT со бело позадинско светло
 • Резолуција(480x272pix)
 • Lane assist со junction view
 • Предупредувања во возењето за поголема внимателност -за остри к
286
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
10.999
ден. редовна цена
garmin drive 50lmt eu + world travel edition
 • GPS уред за навигација
 • Екран:4,4" WQVGA color TFT со бело позадинско светло
 • Резолуција(480x272pix)
 • Lane assist со junction view
 • Предупредувања во возењето за поголема внимателност -за остри
364
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.999
ден. редовна цена
garmin drive smart 51 lmt-s europe
 • GPS уред за навигација
 • Екран:5,0" WQVGA color TFT со бело позадинско светло
 • Резолуција(480x272pix)
 • Lane assist со junction view
 • Предупредувања во возењето за поголема внимателност -за остри к
416
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
15.999
ден. редовна цена