Филтри
Брендови :

комуникации

Изберете подкатегорија

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
sphero ollie 1b01rw1
 • iOS & Android compatible
 • Брзина:14mph(6m/s)
 • Bluetooth SMART instant connection
 • USB полнење
 • Аpps:Ollie,Draw N' Drive,MacroLab,OrbBasic
-17%
АКЦИЈА
6.199
ден. haPPy цена
161
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
7.499
ден. редовна цена
sphero bb-8 r001row
 • iOS & Android & Window Phone compatible
 • Брзина:4,5mph(7ft/s)
 • Bluetooth SMART BLE connection
 • BB-8 App-Enabled Droid
 • Аvailable through iTunes,Google Play or Windows App Store
-14%
АКЦИЈА
8.999
ден. haPPy цена
234
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
10.499
ден. редовна цена
yuneec breeze
 • Дрон
 • UHD 4K видео резолуција
 • Резолуција слика:13MP (4160x3120)
 • Контрола преку смартфон
 • Сензори за внатрешно / надворешно позиционирање
 • 720 HD преглед во живо на смартфон
 • Инстант споделува
1.042
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
24.999
ден. редовна цена