Филтри
Брендови :

DECT телефони

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
panasonic kx tg 1911 fxg
 • DECT телефон
 • LCD јазици: 15 јазици
 • Телефонски именик до 50 броја (12 карактери / 24 број)
 • Повторно бирање: 10 (име и број)
 • Фази на Поставувањето на гласноста:(5 + OFF)
 • Време на разговор
32
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.199
ден. редовна цена
panasonic kx-tg 1611 fxw
 • DECT телефон
 • Caller ID меморија за 50 повици
 • Осветлен ЛЦД екран
 • Идентификатор на повици
 • Брзо бирање на 9 повици
 • Меморирање на 10 бирани броеви
32
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.199
ден. редовна цена
philips dect d 1301 b/53
 • DECT телефон
 • Екран:1.6"
 • Телефонски именик од 50 броја
 • Листа на дојдовни повици 20 броја
 • Повторно бирање на 10 броја
 • Време на разговор 10 часа
32
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.199
ден. редовна цена
philips d 1401 b /53
 • DECT телефон
 • Екран:4.1cm(1.6")
 • Speakerphone, Alarm
 • Caller ID функција
 • Телефонски именик до 50 броја
 • Повторно бирање на броеви до 10 броја
 • Листа на дојдовни повици до 20 броја
 • Ni-MH бате
37
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.399
ден. редовна цена
panasonic kx-tg 1711 fxb
 • DECT телефон
 • Caller ID меморија за 50 повици
 • Осветлен ЛЦД екран
 • Идентификатор на повици
 • Брзо бирање на 9 повици
 • Меморирање на 10 бирани броеви
42
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.599
ден. редовна цена
panasonic kx-tg 1711 fxw
 • DECT телефон
 • Caller ID меморија за 50 повици
 • Осветлен ЛЦД екран
 • Идентификатор на повици
 • Брзо бирање на 9 повици
 • Меморирање на 10 бирани броеви
42
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.599
ден. редовна цена
philips dect d 2301 b/53
 • Преносен звучник
 • Моќност:2W
 • Blutooth технологија
 • Батерија lithium polymer
 • 6h употреба со едно полнење
45
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.699
ден. редовна цена
panasonic kx-tg 1612 fxh
 • DECT телефон
 • Twin-Комплет од две слушалки
 • Caller ID функција
 • Телефонски именик  до 50 броја
 • Листа на дојдовни повици до 50 броја
 • Повторно бирање на броеви 10 броја
 • 6 тонови и 14 мелодии
52
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.999
ден. редовна цена
philips d 4501 b/53
 • DECT телефон
 • Екран:4.6cm(1.8")
 • Speakerphone, Alarm
 • Caller ID функција
 • Телефонски именик до 50 броја
 • Повторно бирање на броеви до 20 броја
 • Листа на дојдовни повици до 50 броја
 • Ni-MH бат
52
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.999
ден. редовна цена
philips d 4501 w /53
 • DECT телефон
 • Екран:4.6cm(1.8")
 • Speakerphone, Alarm
 • Caller ID функција
 • Телефонски именик до 50 броја
 • Повторно бирање на броеви до 20 броја
 • Листа на дојдовни повици до 50 броја
 • Ni-MH бате
52
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.999
ден. редовна цена
panasonic kx-tg d310 fxb
 • DECT телефон
 • Екран 1.8"(4.5cm)
 • Телефонски именик до 120 броја
 • Светлечка тастатура
 • Caller ID функција
 • Повторно бирање на броеви до 50 броја
 • Ni-MH батерија ,до 16 часа зборување
 • Време на
55
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.099
ден. редовна цена
panasonic kx-tg 2512 fxt
 • DECT телефон
 • LCD, монох. 1,4"
 • Телефонски именик: до 50 броја
 • Листа на дојдовни повици: до 50 броја
 • Повторно бирање на броеви: 10 броја
 • Брзо бирање на броеви: до 9 броја
 • тонови и 10 мелоди
65
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.499
ден. редовна цена
philips d 1402 b /53
 • DECT телефон
 • Екран:4.1cm(1.6")
 • Speakerphone, Alarm
 • Caller ID функција
 • Телефонски именик до 50 броја
 • Повторно бирање на броеви до 10 броја
 • Листа на дојдовни повици до 20 броја
 • Ni-MH бате
65
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.499
ден. редовна цена
philips d 6301 b /53
 • DECT телефон
 • Екран:4.6cm(1.8")
 • Speakerphone, Alarm
 • Caller ID функција
 • Телефонски именик до 100 броја
 • Повторно бирање на броеви до 20 броја
 • Листа на дојдовни повици до 50 броја
 • Ni-MH бат
78
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.999
ден. редовна цена
panasonic kx-tg 8051 fxw
 • DECT телефон
 • 2,1" LCD
 • Телефонски именик: 200 броеви
 • Листа на 50 дојдовни повици
 • Повторно бирање на 10 броеви
 • Брзо бирање на 9 броеви
 • 40 рингтонови
 • Батерија: 250 часа stand-by, 13 часа з
81
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.099
ден. редовна цена