Филтри
Брендови :

жичани телефони

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
panasonic kx-ts 500fxb
 • Жичан телефон
 • Контрола на гласот
Цените се со пресметан ДДВ.
699
ден. редовна цена
panasonic kx-ts 500fxw
 • Жичан телефон
 • Контрола на гласот
Цените се со пресметан ДДВ.
699
ден. редовна цена
panasonic kx-ts 520 fxb
 • Жичан телефон
 • Брзо бирење 3
 • 3 степени на звонење
 • Монтажа на зид
Цените се со пресметан ДДВ.
899
ден. редовна цена
panasonic kx-ts 520 fxc
 • Жичан телефон
 • Брзо бирење 3
 • 3 степени на звонење
 • Монтажа на зид
Цените се со пресметан ДДВ.
899
ден. редовна цена
panasonic kx-ts 520 fxj
 • Жичан телефон
 • Брзо бирење 3
 • 3 степени на звонење
 • Монтажа на зид
Цените се со пресметан ДДВ.
899
ден. редовна цена
panasonic kx-ts 520 fxw
 • Жичан телефон
 • Брзо бирење 3
 • 3 степени на звонење
 • Монтажа на зид
Цените се со пресметан ДДВ.
899
ден. редовна цена
panasonic kx-ts 560 fxb
 • Жичан телефон
 • Caller ID функција
 • 50 броеви меморија
Цените се со пресметан ДДВ.
1.999
ден. редовна цена
panasonic kx-ts 560 fxw
 • Жичан телефон
 • Caller ID функција
 • 50 броеви меморија
Цените се со пресметан ДДВ.
1.999
ден. редовна цена