Филтри
Брендови :

додатоци за смартфони

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
manhattan a male/micro-b male 0.5 m black 325677
 • USB кабел
 • USB 2.0
 • Конектори -USB 2.0 Standard-A male -USB 2.0 Micro-B male -Nickel plated -Molded PVC boot
 • Insulation resistance:5MΩ
 • Contact resistance:10Ω
3
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
79
ден. редовна цена
manhattan a male/micro-b male 1.8 m black 307178
 • USB кабел
 • Должина на кабел:1.8m
3
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
99
ден. редовна цена
monopod di-lip809 w/bluetooth
 • Bluetooth Selfie stick
 • Капацитет на батеријата:60МА
 • Траење на батеријата при мирување:72 часа
 • Трање на батеријата при користење:20 часа
 • Влезно напојување:120МА
 • Време на полнење:0.5h
 • Должи
3
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
99
ден. редовна цена
samsung et-fg900ct, s5
 • Заштитна фолија за телефон
3
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
99
ден. редовна цена
samsung galaxy et-r205
Y S II USB Connector
3
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
99
ден. редовна цена
s-link cm-a5 samsung a5 (17413)
 • Заштитна фолија за CM-A5 Samsung A5
4
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
149
ден. редовна цена
s-link cm-j5 samsung j5 (17419)
 • Заштитна фолија за Samsung J5
4
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
149
ден. редовна цена
s-link cm-s6 samsung galaxy s6 (17411)
 • Заштитна фолија за Samsung Galaxy S6
4
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
149
ден. редовна цена
s-link smg-145 2000ma micro usb data (17402)
 • Кабел USB/micro USB
 • Моќност:2000mA
 • Кабел:2Amper
 • Должина на кабел:1m
4
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
149
ден. редовна цена
s-link smg-145 2000ma micro usb data (17493)
 • Кабел USB/micro USB
 • Моќност:2000mA
 • Кабел:2 Amper
 • Должина на кабел:1m
4
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
149
ден. редовна цена
s-link smg-145 2a micro usb (17492)
 • Кабел USB/micro USB
 • Моќност:2000mA
 • Кабел:2 Amper
 • Должина на кабел:1m
4
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
149
ден. редовна цена
s-link cm-i7 tempered glass 0.3mm 2.5d iphone 7 (21857)
 • Tемпериранo стакло 0.3mm 2.5D за iPhone 7
5
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
169
ден. редовна цена
s-link cm-j3 tempered glass 0.3mm 2.5d samsung galaxy j3 2016 (19242)
 • Заштитна фолија за Samsung Galaxy J3 2016
5
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
169
ден. редовна цена
s-link cm-s7 tempered glass 0.3mm 2.5d samsung galaxy s7 (18193)
 • Заштитна фолија за Samsung Galaxy S7
5
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
169
ден. редовна цена
s-link slp-100 pro 1000ma (14487)
 • Полнач за во автомобил
 • USB порт
 • 2100mА
 • 1 Amper
5
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
179
ден. редовна цена
addison ad-s33 black (16839)
 • Selfie Stick
6
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
199
ден. редовна цена
addison ad-s33 blue (16837)
 • Selfie Stick
6
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
199
ден. редовна цена
addison ad-s33 pink (16838)
 • Selfie Stick
6
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
199
ден. редовна цена
manhattan phone stand 4 port 161565
 • Држач за мобилен телефон
 • USB-A до Micro-bn кабел за понење
 • Hi-Speed USB port
 • Нелизгачка подлога
6
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
199
ден. редовна цена
s-link slp-136 iphone 5/5s/6/6 plus 2100ma 2m (16861)
 • Кабел за iPhone 5/5S/6/6 Plus
 • Моќност:2100mA
 • Кабел:2.1 Amper
 • Должина на кабел:2m
6
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
199
ден. редовна цена