Филтри
Брендови :

слушалки

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
canyon cnr-ep09n black
 • Слушалки
 • Фрекфенција:20-20.000Hz
 • Должина на кабел:1,2m
 • 3.5 mm приклучок
 • Звучник:32 Ohm
 • Ниво на бучава:103dB
3
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
99
ден. редовна цена
meliconi ep 100 pink
 • Слушалки
 • Фрекфенција:20-20.000Hz
 • Должина на кабел:1,2m
 • 3.5 mm приклучок
3
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
99
ден. редовна цена
sbs 3,5 mm,te0cse41k
 • Слушалки
 • Фрекфенција:20-20.000Hz
 • Ниво на бучава:60dB
 • Звучник:32 Ohm
 • Излезна моќност:800mW RMS
 • Микрофон фреквенција:100-16.000Hz
 • Микрофон:1500 Ohm
3
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
99
ден. редовна цена
sbs carioca,tecariocauk
 • Слушалки
 • Фрекфенција:20-20.000Hz
 • Ниво на бучава:60dB
 • Звучник импеданса:32 Оhm
 • Излезна моќност:800mW RMS
 • Микрофон фреквенција:100-16.000Hz
 • Микрофон:1500 Оhm
3
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
99
ден. редовна цена
sbs jack 3,5 mm,te0ssi41w
 • Слушалки
 • Ниво на бучава:60dB
 • Звучник:32 Ohm
 • Излезна моќност:800mW RMS
 • Микрофон фреквенција:100-16.000Hz
 • Микрофон:1500 Ohm
3
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
99
ден. редовна цена
sbs runway pro,tesportearseto
 • Слушалки
 • Фрекфенција:20-20.000Hz
 • Звучник:32 Ohm
3
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
99
ден. редовна цена
snopy sn-78 pink
 • Слушалки
 • Фрекфенција:18-20.000Hz
 • Должина на кабел:1.2m
 • 3.5 mm приклучок
 • Звучник:32 Ohm
 • Ниво на бучава:116db
4
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
139
ден. редовна цена
snopy sn-78 white
 • Слушалки
 • Фрекфенција:18-20.000Hz
 • Должина на кабел:1.2m
 • 3.5 mm приклучок
 • Звучник:32 Ohm
 • Ниво на бучава:116db/S.P.L I kHz
4
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
139
ден. редовна цена
snopy sn-j5 mic
 • Слушалки со микрофон
 • Фрекфенција:20-20.000Hz
 • Должина на кабел:1.2m
 • 3.5 mm приклучок
 • Звучник:32 Ohm
 • Ниво на бучава:110db+3db
5
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
179
ден. редовна цена
canyon cnl-csep02 (cable) chrome black
 • Слушалки
 • Фрекфенција:20-20.000Hz
 • Должина на кабел:1,2m
 • 3.5 mm приклучок
 • Звучник:16 Ohm
 • Ниво на бучава:113dB
6
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
199
ден. редовна цена
canyon cnr-ep08nbl
 • Слушалки
 • Фрекфенција:20-20.000Hz
 • Должина на кабел:1,5m
 • 3.5 mm приклучок
 • Звучник:32 Ohm
 • Ниво на бучава:104dB
6
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
199
ден. редовна цена
canyon cnr-ep08no
 • Слушалки
 • Фрекфенција:20-20.000Hz
 • Должина на кабел:1,5m
 • 3.5 mm приклучок
 • Звучник:32 Ohm
 • Ниво на бучава:104dB
6
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
199
ден. редовна цена
canyon cnr-ep08np
 • Слушалки
 • Фрекфенција:20-20.000Hz
 • Должина на кабел:1,5m
 • 3.5 mm приклучок
 • Звучник:32 Ohm
 • Ниво на бучава:104dB
6
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
199
ден. редовна цена
panasonic rp-hv104e-k
 • Слушалки
 • Моќност:40mW
 • Фрекфенција:20-25.000Hz
 • Должина на кабел:1.2m
 • Звучник:17 Ohm
 • Ниво на бучава:104dB
6
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
199
ден. редовна цена
with in-line mic 1m teal/yellow, blue/orange,pink/fuchsia,black/green 178952
 • Компјутерски слушалки
 • Фрекфенција:20-20.000Hz
 • Должина на кабел:100cm
 • 3.5 mm приклучок
 • Звучник:32 Ohm
 • Ниво на бучава:108dB±3dB
6
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
199
ден. редовна цена
 panasonic rp-hv095e-k
 • Слушалки
 • Моќност:40mW
 • Фрекфенција:20-20.000Hz
 • Должина на кабел:1,2m
 • Ниво на бучава:104dB
6
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
219
ден. редовна цена
snopy sn-j01 black
 • Слушалки
 • Фрекфенција:20-20.000Hz
 • Должина на кабел:1.2m
 • 3.5 mm приклучок
 • Звучник:16 Ohm
 • Ниво на бучава:105db+3db
6
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
219
ден. редовна цена
snopy sn-j01 gold
 • Слушалки
 • Фрекфенција:20-20.000Hz
 • Должина на кабел:1.2m
 • 3.5 mm приклучок
 • Звучник:16 Ohm
 • Ниво на бучава:105db+3dB
6
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
219
ден. редовна цена
philips she 1350
 • Слушалки
 • Фрекфенција:16-20.000Hz
 • Должина на кабел:1m.
6
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
229
ден. редовна цена
snopy sn-j01 blue
 • Слушалки
 • Фрекфенција:20-20.000Hz
 • Должина на кабел:1.2m
 • 3.5 mm приклучок
 • Звучник:16 Ohm
 • Ниво на бучава:105db+3db
7
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
259
ден. редовна цена