Филтри
Брендови :

Power bank

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
s-link ip-730 2400mah white (15076)
 • Преноснна резервна батерија
 • Капацитет:2400mAh
8
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
289
ден. редовна цена
s-link ip-730 2400mah white/l.blue
 • Преноснна резервна батерија
 • Капацитет:2400mAh
8
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
289
ден. редовна цена
s-link ip-730 2400mah white/red
 • Преноснна резервна батерија
 • Капацитет:2400mAh
8
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
289
ден. редовна цена
s-link ip-g40 4000mah black (22343)
 • Преносна резервна батерија
 • Капацитет:4.000mAh
16
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
599
ден. редовна цена
s-link ip-g40 4000mah green (22347)
 • Преносна резервна батерија
 • Капацитет:4.000mAh
16
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
599
ден. редовна цена
s-link ip-g40 4000mah white (22344)
 • Преносна резервна батерија
 • Капацитет:4.000mAh
16
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
599
ден. редовна цена
s-link ip-g40 4000mah yellow (22346)
 • Преносна резервна батерија
 • Капацитет:4.000mAh
16
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
599
ден. редовна цена
tb-007 4000 mah black
 • Полнач за патување
 • Полнење струја:4000mA
 • Целосно време на полнење: 4 часа
 • Влезна порта: микро-USB
 • Лесен и компактен дизајн
 • 1 USB порт
16
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
599
ден. редовна цена
msi butler 5000
 • Преноснна резервна батерија
 • Капацитет:5000mAh
19
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
699
ден. редовна цена
sony cp-vlsb 1400 mah
 • Преносен полнач за телефон
 • Батерија:1400mAh
21
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
799
ден. редовна цена
canyon cns-cpb40o 4000mah orange
 • Пренoсна резервна батерија
 • Вградена батерија:4000mA
 • 1 USB порт
26
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
999
ден. редовна цена
huawei ap006l white
 • Преносна резервна батерија
 • Батерија:5.000mAh
26
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
999
ден. редовна цена
samsung eb-pj 200 bbegww
 • Преносна резервна батерија
 • Капацитет:2200mAh
26
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
999
ден. редовна цена
samsung eb-pj 200 bwegww
 • Преносна резервна батерија
 • Капацитет:2200mAh
26
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
999
ден. редовна цена
s-link ip-6000 6200mah 2100ma black (14122)
 • Преносна резервна батерија
 • Капацитет:6200mAh
29
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.099
ден. редовна цена
s-link ip-6000 6200mah 2100ma blue (17367)
 • Преносна резервна батерија
 • Капацитет:6200mAh
29
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.099
ден. редовна цена
s-link ip-6000 6200mah 2100ma white (14121)
 • Преносна резервна батерија
 • Капацитет:6200mAh
29
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.099
ден. редовна цена
s-link ip-955 10400mah white/blue (16547)
 • Преноснна резервна батерија
 • Капацитет:10400mAh
34
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.299
ден. редовна цена
s-link ip-755 10400mah black
 • Преносна резервна батерија
 • Капацитет:10400mAh
 • LED индикатор
 • USB x 2
37
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.399
ден. редовна цена
s-link ip-755 10400mah white
 • Преносна резервна батерија
 • Капацитет:10400mAh
 • LED индикатор
 • USB x 2
37
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.399
ден. редовна цена