Филтри
Брендови :

Screen protector

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
s-link cm-a5 samsung a5 (17413)
 • Заштитна фолија за CM-A5 Samsung A5
2
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
69
ден. редовна цена
s-link cm-s7 tempered glass 0.3mm 2.5d samsung galaxy s7 (18193)
 • Заштитна фолија за Samsung Galaxy S7
2
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
69
ден. редовна цена
s-link cm-s6 samsung galaxy s6 (17411)
 • Заштитна фолија за Samsung Galaxy S6
3
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
85
ден. редовна цена
s-link a3 18194
 • Заштитна фолија за мобилен телефон
 • Компатибилна со Samsung A3
3
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
95
ден. редовна цена
s-link cm-a5 18195
 • Заштитна фолија за мобилен телефон
 • Компатибилна со Samsung A5
3
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
95
ден. редовна цена
s-link cm-j5 19243
 • Заштитна фолија за мобилен телефон
 • Компатибилна со Samsung J5
3
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
95
ден. редовна цена
forever tempered glass hua honor 7 lite
 • Заштитна фолија за Huawei Honor 7 Lite
 • Заштита од гребнатини и прав
 • Намалување на рефлексија
 • Совршено се вклопува
 • Вклучува заштита за екранот, микрофибер крпа и апликатор картичка
3
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
99
ден. редовна цена
forever tempered glass hua p8 lite (2017)
 • Заштитна фолија за Huawei P8 Lite (2017)
 • Заштита од гребнатини и прав
 • Намалување на рефлексија
 • Совршено се вклопува
 • Вклучува заштита за екранот, микрофибер крпа и апликатор картичка
3
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
99
ден. редовна цена
forever tempered glass hua p9 lite
 • Заштитна фолија за Huawei P9 Lite
 • Заштита од гребнатини и прав
 • Намалување на рефлексија
 • Совршено се вклопува
 • Вклучува заштита за екранот, микрофибер крпа и апликатор картичка
3
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
99
ден. редовна цена
forever tempered glass sam j3 (2017)
 • Заштитна фолија за Samsung Galaxy J3 (2017) J330 верзија на ЕУ
 • Заштита од гребнатини и прав од калено стакло
 • Намалување на рефлексија
 • Совршено се вклопува
 • Вклучува заштита за екранот, микрофи
3
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
99
ден. редовна цена
forever tempered glass sam j5 (2016)
 • Заштитна фолија за Samsung Galaxy J5 (2016)
 • Заштита од гребнатини и прав од калено стакло
 • Намалување на рефлексија
 • Совршено се вклопува
 • Вклучува заштита за екранот, микрофибер крпа и апликато
3
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
99
ден. редовна цена
beeyo j7
 • Заштитна фолија за Samsung Galaxy J7
4
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
119
ден. редовна цена
screen protector huawei y6pro
 • Заштитна фолија за мобилен телефон
 • Компатибилна со Huawei Y6 pro
4
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
119
ден. редовна цена
s-link cm-j5 samsung j5 (17419)
 • Заштитна фолија за Samsung J5
4
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
149
ден. редовна цена
s-link cm-i7 tempered glass 0.3mm 2.5d iphone 7 (21857)
 • Tемпериранo стакло 0.3mm 2.5D за iPhone 7
5
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
169
ден. редовна цена
s-link cm-j3 tempered glass 0.3mm 2.5d samsung galaxy j3 2016 (19242)
 • Заштитна фолија за Samsung Galaxy J3 2016
5
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
169
ден. редовна цена
addison ip-a1 crystal clear 0.3mm iphone6 4.7
 • Заштитна фолија за iPhone 6 (4.7")
 • Транспарентна кристална заштита
 • Заштита од гребење
 • Совршено се вклопува
 • Дебелина:0,3мм
6
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
195
ден. редовна цена
addison ip-a1 plus crystal clear 0.3mm iphone6 plus 5.5
 • Заштитна фолија за iPhone 6 Plus (5.5")
 • Транспарентна кристална заштита
 • Заштита од гребење
 • Совршено се вклопува
 • Дебелина:0,3мм
6
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
195
ден. редовна цена
screen protector huawei honor 7 lite
 • Заштитна фолијаза мобилен телефон
 • Компатибилна со Huawei Honor 7 Lite
6
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
199
ден. редовна цена
screen protector huawei p8 lite
 • Заштитна фолија за мобилен телефон
 • Компатибилна со Huawei P8 Lite
6
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
199
ден. редовна цена