Филтри
Брендови :

дигитални апарати

Побарајте модели на попуст во нашите продавници
Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
canon ixus 147
 • Дигитален фотоапарат
 • Екран:2.7”(6.8cm)TFT LCD
 • 16.0 мегапиксели
 • Сензор:1/2,3 тип на CCD
 • 8x оптички зум
 • Аuto ISO 100-1600
 • EOS Movie 720p HD movies
 • Mемориски картици:SD,SDHC и SDXC
 • Форма
112
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.299
ден. редовна цена
nikon coolpix l31 black(charger 2bat+sd 4gb+bag)
 • Дигитален фотоапарат
 • Екран:2.7”(6.7cm)TFT LCD
 • 16.1 мегапиксели
 • Сензор:1/2.3 type CCD
 • 5x оптички зум
 • Процесор:EXPEED C2
 • ISO 80-1600
 • Леќа:NIKKOR објектив
 • HD мovie 720p
 • Mемориски карти
120
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.599
ден. редовна цена
nikon coolpix l31 silver(charger 2bat+sd 4gb+bag)
 • Дигитален фотоапарат
 • Екран:2.7”(6.7cm)TFT LCD
 • 16.1 мегапиксели
 • Сензор:1/2.3 type CCD
 • 5x оптички зум
 • Процесор:EXPEED C2
 • ISO 80-1600
 • Леќа:NIKKOR објектив
 • HD мovie 720p
 • Mемориски карти
120
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.599
ден. редовна цена
nikon s 2900 black (sd8gb+bag)
 • Дигитален фотоапарат
 • Екран:2.7”(6.7cm)TFT LCD
 • 20.1 мегапиксели
 • Сензор:1/2.3 type CCD
 • 5x оптички зум
 • Процесор:EXPEED C2
 • ISO 80-1600,ISO 3200
 • Леќа:NIKKOR објектив
 • HD мovie 720p
 • Mемори
143
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.499
ден. редовна цена
nikon s 2900 purple (sd8gb+bag)
 • Дигитален фотоапарат
 • Екран:2.7”(6.7cm)TFT LCD
 • 20.1 мегапиксели
 • Сензор:1/2.3 type CCD
 • 5x оптички зум
 • Процесор:EXPEED C2
 • ISO 80-1600,ISO 3200
 • Леќа:NIKKOR објектив
 • HD мovie 720p
 • Mемори
143
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.499
ден. редовна цена
nikon s 2900 silver (sd8gb+bag)
 • Дигитален фотоапарат
 • Екран:2.7”(6.7cm)TFT LCD
 • 20.1 мегапиксели
 • Сензор:1/2.3 type CCD
 • 5x оптички зум
 • Процесор:EXPEED C2
 • ISO 80-1600,ISO 3200
 • Леќа:NIKKOR објектив
 • HD мovie 720p
 • Mемори
143
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.499
ден. редовна цена
nikon s32 +ranec
 • Дигитален фотоапарат
 • Екран:2.7”(6.7cm)TFT LCD
 • 13.2 мегапиксели
 • Сензор:1/3.1 type CCD
 • 3x оптички зум
 • Процесор:EXPEED C2
 • ISO 125-1600
 • Леќа:NIKKOR
 • Full HD мovie 1080p
 • Mемориски картиц
156
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.999
ден. редовна цена
sony dsc-w 800 b
 • Дигитален фотоапарат
 • Екран:2.7”(6.7cm)TFT-LCD
 • 20.1 мегапиксели
 • Сензор:Super HAD CCD
 • 5x оптички зум
 • ISO 100-3200
 • Леќа:Sony
 • HD мovie 720p
 • Mемориски картици:SD,SDHC и SDXC
 • Формати:JPEG
156
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.999
ден. редовна цена
sony dsc-w 800 s
 • Дигитален фотоапарат
 • Екран:2.7”(6.7cm)TFT-LCD
 • 20.1 мегапиксели
 • Сензор:Super HAD CCD
 • 5x оптички зум
 • ISO 100-3200
 • Леќа:Sony
 • HD мovie 720p
 • Mемориски картици:SD,SDHC и SDXC
 • Формати:J
156
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.999
ден. редовна цена
nikon s33 blue set(+ranec)
 • Дигитален фотоапарат
 • Екран:2.7”(6.7cm)TFT LCD
 • 13.2 мегапиксели
 • Сензор:1/3.1 type CMOS
 • 3x оптички зум
 • ISO 125-1600
 • Леќа:NIKKOR
 • Full HD мovie 1080p
 • Mемориски картици:SD,SDHC и SDXС
 • JP
161
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.199
ден. редовна цена
nikon s33 yellow set(+ranec)
 • Дигитален фотоапарат
 • Екран:2.7”(6.7cm)TFT LCD
 • 13.2 мегапиксели
 • Сензор:1/3.1 type CMOS
 • 3x оптички зум
 • ISO 125-1600
 • Леќа:NIKKOR
 • Full HD мovie 1080p
 • Mемориски картици:SD,SDHC и SDXС
 • JP
161
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.199
ден. редовна цена
nikon s3600 red (sd4gb+bag)
 • Дигитален фотоапарат
 • Екран:2.7”(6.7cm)TFT LCD
 • 20.1 мегапиксели
 • Сензор:1/2.3 type CCD
 • 8x оптички зум
 • Процесор:EXPEED C2
 • ISO 80-1600
 • Леќа:NIKKOR објектив
 • HD мovie 720p
 • Mемориски карти
164
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.299
ден. редовна цена
sony dsc-w 810 b
 • Дигитален фотоапарат
 • Екран:2.7”(6.7cm)TFT-LCD
 • 20.1 мегапиксели
 • Сензор:Super HAD CCD
 • 6x оптички зум
 • ISO 100-3200
 • Леќа:Sony
 • HD мovie 720p
 • Memory Stick Duo,PRO DuoPRO HG DuoXC-HGMicro
169
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.489
ден. редовна цена
sony dsc-w 810 p
 • Дигитален фотоапарат
 • Екран:2.7”(6.7cm)TFT-LCD
 • 20.1 мегапиксели
 • Сензор:Super HAD CCD
 • 6x оптички зум
 • ISO 100-3200
 • Леќа:Sony
 • HD мovie 720p
 • Memory Stick Duo,PRO DuoPRO HG DuoXC-HGMicro
 • 
169
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.489
ден. редовна цена
sony dsc-w 810 s
 • Дигитален фотоапарат
 • Екран:2.7”(6.7cm)TFT-LCD
 • 20.1 мегапиксели
 • Сензор:Super HAD CCD
 • 6x оптички зум
 • ISO 100-3200
 • Леќа:Sony
 • HD мovie 720p
 • Memory Stick Duo,PRO DuoPRO HG DuoXC-HGMicro
 • 
169
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.489
ден. редовна цена
canon ixus 175 silver
 • Дигитален фотоапарат
 • Екран:2.7”(6.8cm)TFT LCD
 • 20.0 мегапиксели
 • Сензор:1/2.3 type CCD
 • Процесор:DIGIC 4+
 • 8x оптички зум
 • 16x ZoomPlus
 • ISO 100-1600
 • Леќа:28mm wide-angle
 • HD мovie 720p
172
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.599
ден. редовна цена
nikon s 3700 silver (sd8gb+bag)
 • Дигитален фотоапарат
 • Екран:2.7”(6.7cm)TFT LCD
 • 20.1 мегапиксели
 • Сензор:1/2.3 type CCD
 • 8x оптички зум
 • Процесор:EXPEED C2
 • ISO 80-1600,ISO 3200 auto
 • Леќа:NIKKOR објектив
 • HD мovie 720p
 • M
172
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.599
ден. редовна цена
canon ixus 185 bk eu26
 • Дигитален фотоапарат
 • Екран:2.7”(6.8cm)TFT LCD
 • 20.0 мегапиксели
 • Сензор:1/2.3 type CCD
 • Процесор:DIGIC 4+
 • 8x оптички зум
 • 16x ZoomPlus
 • ISO 100-1600
 • HD мovie 720p
 • Mемориски картици:SD,SD
200
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
7.699
ден. редовна цена
sony dsc-w 830 b
 • Дигитален фотоапарат
 • Екран:2.7”(6.7cm)TFT-LCD
 • 20.1 мегапиксели
 • Сензор:Super HAD CCD 1/2.3
 • 8x оптички зум
 • Процесор:BIONZ
 • ISO 80-3200
 • Леќа:Carl Zeiss
 • HD мovie 720p
 • Mемориски карт
200
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
7.699
ден. редовна цена
sony dsc-w 830 p
 • Дигитален фотоапарат
 • Екран:2.7”(6.7cm)TFT-LCD
 • 20.1 мегапиксели
 • Сензор:Super HAD CCD 1/2.3
 • 8x оптички зум
 • Процесор:BIONZ
 • ISO 80-3200
 • Леќа:Carl Zeiss
 • HD мovie 720p
 • Mемориски карт
200
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
7.699
ден. редовна цена