Филтри
Брендови :

DSLR апарати

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
sony dsc-h 400 b
 • Дигитален фотоапарат
 • Екран:3.0"(7.5cm) LCD
 • 20.1 мегапиксели, Sony леќа
 • Сензор:Super HAD CCD
 • 63x оптички зум
 • SteadY Shot
 • ISO auto (80-3200)
 • Media:Memory Stick PRO DUO/Pro-HG Duo, XC-HG
507
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
19.489
ден. редовна цена
canon eos 1300d + efs 18-55
 • Дигитален SLR фотоапарат
 • Екран:3.0”(7.5cm)TFT LCD
 • 18.0 мегапиксели
 • Сензор:TTL-CT-SIR со CMOS сензор
 • Процесор:DIGIC 4+
 • ISO (100-6400)12800
 • Леќа:Canon EF/EF-S
 • EOS Movie Full HD 1080p
 • 
-8%
АКЦИЈА
22.149
ден. haPPy цена
575
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
23.999
ден. редовна цена
nikon d3300+18-55 mm vr ii af-p
 • Дигитален SLR фотоапарат
 • Екран:3.0”(7.5cm)TFT LCD
 • 24.2 мегапиксели
 • Сензор:DX CMOS
 • Процесор:EXPEED 4
 • ISO 100-12.800
 • Nikon F bayonet mount
 • Full HD мovie 1080p
 • Mемориски картици:SD,SDHC
676
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
25.999
ден. редовна цена
sony ilce 5000
 • Дигитален SLR фотоапарат
 • Екран:3,0”(7.5cm)TFT LCD
 • 20.1 Мегапиксели
 • Сензор:Exmor APS HD CMOS
 • Процесор:BIONZ X
 • Осетливост:ISO 100–16000
 • Леќа:Sony A-mount
 • Формати:JPEG,RAW,AVCHD 2.0 / MP4
-13%
АКЦИЈА
23.499
ден. haPPy цена
610
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
26.999
ден. редовна цена
canon eos 1300d + efs 18-55is+100eg+8gb
 • Дигитален SLR фотоапарат
 • Екран:3.0”(7.5cm)TFT LCD
 • 18.0 мегапиксели
 • Сензор:TTL-CT-SIR со CMOS сензор
 • Процесор:DIGIC 4+
 • ISO (100-6400)12800
 • Леќа:Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II
 • EOS Mov
-6%
АКЦИЈА
26.849
ден. haPPy цена
697
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
28.699
ден. редовна цена
canon eos 1300d + efs 18-55+50 1,8 s
 • Дигитален SLR фотоапарат
 • Екран:3.0”(7.5cm)TFT LCD
 • 18.0 мегапиксели
 • Сензор:TTL-CT-SIR со CMOS сензор
 • Процесор:DIGIC 4+
 • ISO (100-6400)12800
 • Леќа:Canon EFS 18-55+50 1,8 S
 • EOS Movie Full H
-6%
АКЦИЈА
27.149
ден. haPPy цена
705
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
28.999
ден. редовна цена
sony ilce 5100 lb
 • Дигитален SLR фотоапарат
 • Екран:3,0”(7.5cm)TFT LCD
 • 24.3 Мегапиксели
 • Сензор:Exmor CMOS
 • Процесор:BIONZ X
 • Осетливост:ISO 100–25.600
 • Леќа:Sony A-mount
 • Формати:JPEG,RAW,AVCHD 2.0 / MP4
 • Memo
870
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
33.499
ден. редовна цена
nikon d 3400 + 18-55mm vr ii af-p
 • Дигитален SLR фотоапарат
 • Екран:3.0”(7.6cm)
 • 24.2 мегапиксели
 • Сензор:DX CMOS
 • Процесор:EXPEED IV
 • ISO 100-25600
 • Леќа:NIKKOR
 • Nikon F bayonet mount
 • Full HD мovie 1080p
 • Mемориски картици:S
-15%
АКЦИЈА
28.999
ден. haPPy цена
753
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
33.999
ден. редовна цена
nikon d5300+18-55 mm vr af-p
 • Дигитален SLR фотоапарат
 • Екран:3.2”(8.1cm)Vari-Angle LCD
 • 24.2 мегапиксели
 • Сензор:DX CMOS
 • Процесор:EXPEED IV
 • ISO 100-12800
 • Леќа:NIKKOR
 • Nikon F mount(with AF contacts)
 • Full HD мovie 108
-3%
АКЦИЈА
36.999
ден. haPPy цена
961
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
37.999
ден. редовна цена
sony ilce 6000
 • Дигитален фотоапарат
 • 24.3 Мегапиксели
 • Сензор:Exmor APS HD CMOS
 • Екран:3,0”(7.5cm)TFT LCD
 • BIONZ X процесор
 • Осетливост:ISO 100–25600
 • Wi-Fi и NFC
 • Објективи со E приклучок од Sony
 • Формати:
1.117
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
42.999
ден. редовна цена
canon eos 750 d + 18-55 is
 • Дигитален SLR фотоапарат
 • Екран:3.0”(7.7cm)TFT LCD
 • 24.2 мегапиксели
 • Сензор:Exmor CMOS
 • Процесор:DIGIC 6
 • ISO 100-6400
 • Леќа:Canon EF mount
 • Full HD 1080p
 • Mемориски картици:SD,SDHC и SDXC
-7%
АКЦИЈА
40.399
ден. haPPy цена
1.049
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
43.499
ден. редовна цена
canon eos 750 d + 18-55 s + 50 1,8 s
 • Дигитален SLR фотоапарат
 • Екран:3.0”(7.7cm)TFT LCD
 • 24.2 мегапиксели
 • Сензор:TTL-CT-SIR
 • Процесор:DIGIC 6
 • ISO 100-6400
 • Леќа:Canon EF/EF-S mount
 • Full HD 1080p
 • Mемориски картици:SD,SDHC и S
-6%
АКЦИЈА
44.699
ден. haPPy цена
1.161
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
47.799
ден. редовна цена
nikon d 5600 + 18-55mm vr af-p
 • Дигитален SLR фотоапарат
 • Екран:3.2”(8.1cm)TFT LCD
 • 24.2 мегапиксели
 • Сензор:DX-format CMOS
 • Процесор:EXPEED 4
 • ISO 100-25.600
 • Леќа:AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR lens
 • Full HD мovie 10
-12%
АКЦИЈА
45.999
ден. haPPy цена
1.194
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
52.499
ден. редовна цена
canon eos 800 d + 18-55 is
 • Дигитален SLR фотоапарат
 • Екран:3.0”(7.5cm)TFT LCD
 • 24.2 мегапиксели
 • Сензор:Dual Pixel CMOS AF
 • Процесор:DIGIC 7
 • ISO 100-25600
 • Леќа:Canon EF-S18-55mm f/4-5.6 IS STM
 • EOS Movie Full HD 1080p
-5%
АКЦИЈА
57.899
ден. haPPy цена
1.503
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
60.999
ден. редовна цена
canon eos 77d 18-55 eu26
 • Дигитален SLR фотоапарат
 • Екран:3.0”(7.7cm)TFT LCD
 • 24.2 мегапиксели
 • Сензор:CMOS AF Dual Pixel
 • Процесор:DIGIC 7
 • ISO 100-6.400
 • Леќа:AF/AE,Canon EF mount
 • Full HD 1080p
 • Mемориски картици:S
-7%
АКЦИЈА
61.299
ден. haPPy цена
1.592
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
65.899
ден. редовна цена
canon eos 70d+ef-s 18-135 stm(wifi)
 • Дигитален SLR фотоапарат
 • Екран:3.0”(7.7cm)TFT LCD
 • 20.2 мегапиксели
 • Сензор:APS-C CMOS AF Dual Pixel
 • Процесор:DIGIC 5
 • ISO 100-6400
 • Леќа:Canon EF mount
 • Full HD 1080p
 • Mемориски картици:SD
-4%
АКЦИЈА
65.699
ден. haPPy цена
1.706
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
68.699
ден. редовна цена
canon eos 80d ef-s 18-55 is stm
 • Дигитален SLR фотоапарат
 • Екран:3.0”(7.7cm)TFT LCD
 • 24.2 мегапиксели
 • Сензор:TTL-CT-SIR со CMOS
 • EOS вграден систем за чистење
 • Процесор:DIGIC 6
 • ISO 100-16000
 • Леќа:EF/EF-S
 • Full HD 1080p
 • 
-8%
АКЦИЈА
66.849
ден. haPPy цена
1.736
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
72.999
ден. редовна цена
nikon d7200+18-105 vr
 • Дигитален SLR фотоапарат
 • Екран:5.4”(13.5cm)TFT LCD
 • 24.2 мегапиксели
 • Сензор:DX-format CMOS
 • Процесор:EXPEED 4
 • ISO 100-25.600
 • Леќа:AF NIKKOR
 • Full HD мovie 1080p
 • Mемориски картици:SD,SDH
-11%
АКЦИЈА
65.999
ден. haPPy цена
1.714
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
73.999
ден. редовна цена
nikon d 750
 • Дигитален SLR фотоапарат
 • Екран:3.2”(8.1cm)TFT-LCD
 • 24.3 мегапиксели
 • Сензор:FX CMOS
 • Процесор:EXPEED IV
 • ISO 100-12800
 • Леќа:NIKKOR
 • Full HD мovie 1080p
 • Mемориски картици:SD,SDHC и SDX
-15%
АКЦИЈА
99.999
ден. haPPy цена
2.597
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
116.999
ден. редовна цена