Филтри
Брендови :

батерии и полначи

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
philips dual usb dlp 2259 /10
 • Универзален USB полнач за во автомобил
11
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
399
ден. редовна цена
varta longlife 2100mah aa 1,2v /2 r2u
11
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
399
ден. редовна цена
philips dual usb dlp 2209 /12
 • Универзален USB полнач
 • USB порт:2 Dual USB charging
 • Моќност:5W
13
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
499
ден. редовна цена
philips fr03lb4a/10
 • Батерии литиум ултра
 • 1,5V ААА
 • Количина:4
13
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
499
ден. редовна цена
philips fr6lb4a/10
 • Батерии литиум ултра
 • 1,5V
 • Количина:4
13
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
499
ден. редовна цена
sony nh aa b2 kn 2100mah nimh
 • Батерии за полнење
 • Капацитет:2100mAh
 • Вклучени 2хNiMH батерии
13
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
499
ден. редовна цена
philips r 03 b4 rtu 10 /10
 • 4 X AAA
 • 000 mAh
 • 1000 полнења
16
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
599
ден. редовна цена
philips scb 1240 nb/12
 • Полнач за батерии
 • 2x1.5V AAA rechargeable batt.
16
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
599
ден. редовна цена
sony bcg 34 hs2k
 • Полнач за батерии
 • Капацитет:2100mAh
 • Вклучени 2хAA батерии
16
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
599
ден. редовна цена
philips r6 b4a230/10
 • Батерии на полнење
 • Ni-Mh 2300mAh
 • 4x1.2V
 • AA size
19
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
699
ден. редовна цена
philips scb 1290 nb/12
 • Полнач на батерии
 • 2x1.5V AA rechargeable batt.
19
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
699
ден. редовна цена
sony bcg 34 hs 2 e
 • Полнач за батерии
 • Капацитет:2500mAh
 • Вклучени 2хAA батерии
19
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
699
ден. редовна цена
varta power 2400mah aa 1,2v /2
19
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
699
ден. редовна цена
philips dlp 2357 /10
 • Полнач за во автомобил
 • Универзална употреба
 • Полнење на два апарати истовремено
 • Smart protection од прегревање
 • USB порт:2 Dual USB charging
 • LED инидикатор за полнење
20
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
749
ден. редовна цена
hilips scb 1450 nb /12
 • Полнач за батерии
 • Вклучени 4хAAA 800 mAh NiMH батерии
 • Компатибилен со AA,AAA NiMH батерии за полнење
21
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
799
ден. редовна цена
philips univerzalen polnac dlp 2307/12
 • Универзален полнач
 • Полнење на два апарати истовремено
 • Smart protection од прегревање
 • USB порт:2 Dual USB charging
21
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
799
ден. редовна цена
philips r6b4rtu25/10
 • Батерии
 • 2500mAh
 • Количина:4
22
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
829
ден. редовна цена
philips scb1490 nb/12
26
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
999
ден. редовна цена
philips dlp 2357 u/10
 • Полнач за во автомобил
 • Универзална употреба
 • Полнење на два апарати истовремено
 • Smart protection од прегревање
 • USB порт:2 Dual USB charging
 • LED инидикатор за полнење
34
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.299
ден. редовна цена
sony np-bx 1
 • Батерија за камера полнива
 • Капацитет:3.6V/4.5Wh(1240 mAh)
78
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.999
ден. редовна цена