Филтри
Брендови :

триподи

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
manfrotto phkp001 primaphoto photo kit
 • Трипод
 • Димензии:макс. висина приближно:57 in
 • Димензии:мин. висина приближно:23.6 in
 • Тежина:приближно 3kg
 • 3-насочна функција
65
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.499
ден. редовна цена
manfrotto phkp002 primaphoto photo kit
 • Трипод
 • Димензии:макс. висина приближно:61 in
 • Димензии:мин. висина приближно:24.8 in
 • Тежина:приближно 4kg
 • 3-насочна функција
78
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.999
ден. редовна цена
sony vct-r100
 • Трипод
 • Димензии:макс. висина приближно 39.37 in
 • Тежина:approx.23.28 oz
91
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.499
ден. редовна цена
tripod manfrotto
 • Трипод
 • Димензии:макс. висина приближно:133/155см-61,02/52,36 ин
 • Димензии:мин. висина приближно:44см-52.36 in
 • Тежина:приближно 1,2kg
 • 5-насочна функција
97
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.699
ден. редовна цена
manfrotto phkv001 primaphoto video kit
 • Трипод
 • Димензии:макс. висина приближно:60 in
 • Димензии:мин. висина приближно:21.6 in
 • Тежина:приближно 3kg
 • 3-насочна функција
104
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.999
ден. редовна цена
manfrotto phkv002 primaphoto video kit
 • Трипод
 • Димензии:макс. висина приближно:64 in
 • Димензии:мин. висина приближно:26.37 in
 • Тежина:приближно 5kg
 • 3-насочна функција
130
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.999
ден. редовна цена
manfrotto tripod mkcompactadv-bk compact advance
 • Трипод
 • Димензии:макс. висина приближно:165cm
 • Димензии:мин. висина приближно:44.5cm
 • Тежина:приближно 3kg
 • 3-насочна функција
135
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.199
ден. редовна цена