Филтри
Брендови :

акциони камери

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
sony hdr as 50
 • Акциона камера
 • Ефективни точки 11,1 милиони
 • Сензор:Exmor R CMOS 1/2,3"
 • Процесор:BIONZ Х процесор
 • Стабилизација на слика SteadyShot
 • Full HD 60p
 • Куќиште за под вода(MPK-UWH1)
 • Вид на обје
364
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.999
ден. редовна цена
gopro hd hero 4 session
 • Акциона камера
 • 1080p60 video
 • 8MP photos Wide (3264x2448)
 • 5MP photos Medium (2720x2040)
 • Вграден Wi-Fi and Bluetooth и Protune
 • Водоотпорна 33’ (10m)
 • Smart remote
 • Батерија:lithium-ion 100
-16%
АКЦИЈА
11.999
ден. haPPy цена
312
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.299
ден. редовна цена
gopro hero 5 session
 • Акциона камера
 • 4К Видео
 • Auto upload to Cloud
 • 10MP photos
 • Вграден Wi-Fi + Bluetooth
 • Protune
 • GoPro App
 • Voice control
 • Video stabilization
 • Водоотпорна
 • Батерија:Built-in 1000mAh lithi
572
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
21.999
ден. редовна цена
sony hdra-s 200 vr
 • Акциона камера
 • Carl Zeiss Tessar објектив
 • Splash-proof
 • Exmor R CMOS 1/2.3" сензор
 • BIONZ процесор
 • Media:Memory Stick Micro и Micro SD/SDHC/SDXC
 • Стабилизација на слика SteadyShot
 • GPS,NFC
572
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
21.999
ден. редовна цена
sony fdrx 1000 vr
 • Акциона камера
 • 4K Ultra HD
 • Carl Zeiss Tessar објектив
 • Exmor R CMOS 1/2.3" сензор
 • BIONZ X процесор
 • 8.8 megapixels
 • Waterproof
 • Dustproof
 • Shockproof
 • Стабилизација на слика SteadyShot
691
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
26.599
ден. редовна цена
gopro hero 5 black
 • Акциона камера
 • 4К Видео
 • 12MP photos
 • Вграден Wi-Fi + Bluetooth
 • GoPro App
 • Voice control
 • Video stabilization
 • Водоотпорна
 • RAW + WDR слика
754
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
28.999
ден. редовна цена
gopro hero 6 black
 • Акциона камера
 • Quick Stories enabled
 • 4К Видео 1080p240, 60fps
 • 12MP photos
 • Вграден 5GHz Wi-Fi
 • Voice control
 • Video stabilization
 • Водоотпорна
 • RAW + WDR слика
 • GPS,Bluetooth
920
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
35.399
ден. редовна цена
garmin virb 360
 • Акциона камера
 • 15MP photos
 • Резолуција:5640x2816(Stitched 360)
 • Voice control
 • Video stabilization
 • Водоотпорна до 33 ft (10m)
 • Barometer,Accelerometer,Gyroscope,Compass
 • Media:Micro SD Max C
1.299
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
49.999
ден. редовна цена