Филтри
Брендови :

сплит системи

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
max acagr7-12-br3/acagr7-12-br3n
 • Сплит клима уред
 • Капацитет ладење/греење:3,21KW 12.000Btu/ 3,61KW 12.000Btu
 • LCD дисплеј
 • Cold Plasma,Dry Anti-Mildew Desing,Auto-restart,Auto swing
 • Jet Heat,Jet Cool
 • Отстранување на влага
 • 
312
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
11.999
ден. редовна цена
tcl tac-12chsa/ke
 • Kлима уред
 • Капацитет на ладење 3,5 кW
 • Капацитет на греење 3,7 кW
 • Капацитет на ладење (BTU / h): 12000
 • Термичка ефикасност (BTU / h): 12500
390
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.999
ден. редовна цена
gorenje kas 35 nft / kas 35 zft
 • Kлима уред
 • Капацитет на ладење:3,5 кW
 • Капацитет на греење:3,6 кW
 • Капацитет на ладење (BTU / h):12000
 • ЛЕД екран
 • Јонизатор
442
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.999
ден. редовна цена
 • Сплит клима уред
 • Капацитет ладење/греење:5.0KW 18.000Btu/ 5.2KW 18.000Btu
 • LCD дисплеј
 • Cold Plasma,Dry Anti-Mildew Desing,Auto-restart,Auto swing
 • Jet Heat,Jet Cool
 • Отстранување на влага
 • Au
-8%
АКЦИЈА
22.999
ден. haPPy цена
597
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
24.999
ден. редовна цена
lg k 12 nl.ns4 / k 12 nl.uul
 • Сплит клима уред
 • Капацитет на ладење 3,37kW 11700Btu
 • Капацитет на греење  3.75kW 12800Btu
 • Jet Cool
 • Фреон:R410a еколошки фреон
 • EER 3.03W
 • COP 3.21W
650
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
24.999
ден. редовна цена
fuego fg-180 o/f
 • Сплит клима уред
 • Капацитет ладење/греење: 5,5kW 17740 BTU/ 6,3kW 18760 BTU
 • Auto restart
 • Ниво на бучава -внатрешна: 42dB -надворешна: 58dB
 • R410a еколошки фреон
702
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
26.999
ден. редовна цена
beko bhvh 180 / bhvh 181
 • Сплит клима уред
 • Капацитет на ладење 5,0kW 18.000Btu
 • Капацитет на греење 5,2kW
 • Енергетска класа:A++/А+
 • Фреон:R410a еколошки фреон
779
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
29.999
ден. редовна цена
beko bhvh 240 / bhvh 241
 • Сплит клима уред
 • Капацитет на ладење:6.8kW 24.000Btu/h
 • Капацитет на греење:7.1kW 24.000Btu/h
 • LED екран
 • Антибактериски филтер
 • Фреон:R410a еколошки фреон
909
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
34.999
ден. редовна цена
tcl tac-24chsa/lc
 • Сплит клима уред
 • Капацитет на ладење:7.03kW 24.000Btu/h
 • Капацитет на греење:7.18kW 26.000Btu/h
 • Ниво на бучава:48-60dB
 • Фреон:R410a еколошки фреон
909
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
34.999
ден. редовна цена
samsung ar 18 hqfsbwk/n-kx
 • Сплит клима уред
 • Уникатен триаголен дизајн
 • Капацитет ладење/греење: 5,2KW 17742Btu/ 5,8KW 19.790Btu
 • Full HD Filter,Anti-Allergy Care,Anti-Virus Care,Auto Clean (Self Cleaning)
 • Автоматска конт
1.169
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
44.999
ден. редовна цена