Филтри
Брендови :

инвертер системи

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
fuego fg 120 asw inv
 • Инвертер клима уред
 • Капацитет ладење/греење: 3,25kW 12.000Btu/ 3,30kW 13.800Btu
 • Енергетска класа на ладење:А
 • Енергетска класа на греење:А
 • Циркулација на воздух 500m3/h
 • EEP 3.21
 • COP 3.22
624
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
23.999
ден. редовна цена
fuego fg-120 inv20
 • Инвертер клима уред
 • Капацитет ладење/греење: 3,25kW 12.000Btu/ 3,30kW 13.800Btu
 • Енергетска класа греење :А++
 • Енергетска класа ладење :А+
 • Циркулација на воздух:650m3/h
 • SEER:6.1
 • SCOP:4.0
 • 
650
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
24.999
ден. редовна цена
whirlpool spiw 412 ll
 • Инвертер клима уред
 • 6th Sense технологија
 • Капацитет на ладење:3.2kW
 • Капацитет на греење:3.25kW
 • Циркулација на воздух:569m3/min
 • Auto Defrost
 • 4D airflow Inverter
 • HEPA антибактериски фил
676
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
25.999
ден. редовна цена
beko bhin 120 eu inverter
 • Инвертер клима уред
 • Капацитет ладење/греење:12.000Btu/11.000Btu
 • Енергетска класа на ладење:А++
 • Енергетска класа на греење:А+
 • Циркулација на воздух 600m3/h
 • SEEP 6.1
 • COP 4.0
 • Ниво на бучав
702
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
26.999
ден. редовна цена
gorenje kas 35 ndc / kas 35 zdc inv ft
 • Инвертер клима уред
 • Капацитет ладење:3,5KW
 • Капацитет греење:3,8KW
 • Енергетска класа на ладење:А++
 • Енергетска класа на греење:А+
 • SCOP:4
 • SEER:6.1
 • Проток на воздух:570 m3/h
 • Функција за са
702
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
26.999
ден. редовна цена
beko bdin 120 /bdin 121 inv wi fi
 • Инвертер клима уред
 • Капацитет греење:3.2kW - 10.918Btu
 • Капацитет ладење:3.5kW - 11.942Btu
 • Енергетска класа на ладење:А++
 • Енергетска класа на греење:А+
 • Циркулација на воздух:600m3/h
 • SEER 6
2.500
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
29.999
ден. редовна цена
samsung ar 12 ksfpewqnze / ar 12 ksfpewqxze
 • Инвертер клима уред
 • Капацитет ладење/греење:3,5KW 12.000Btu
 • Енергетска класа на ладење:А+
 • Енергетска класа на греење:А
 • Full HD Filter
 • R410a еколошки фреон
 • Ниво на бучава:42-50dB
 • Работн
857
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
32.999
ден. редовна цена
samsung ar 12 msfpewqneu / ar 12 msfpewqxeu
 • Инверетер клима уред
 • Капацитет на ладење:3,5kW(3.583-11.942 Btu/hr)
 • Капацитет на греење:3.5kW(3.753-13.990 Btu/hr)
 • Фреон:R410a еколошки фреон
 • SEER 6.1W
 • SCOP 3.8W
 • 24h тајмер
 • Full HD филт
857
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
32.999
ден. редовна цена
klima lg p 12 en.nsj / p 12 en.ua3
 • Смарт Инверетер клима уред
 • Капацитет на ладење:3,5kW
 • Капацитет на греење:3.8kW
 • Двоен Филтер за заштита
 • Фреон:R410a еколошки фреон
 • COP 3.8
 • SCOP 4.0
 • Работна температура Ладење: -10~24°C
883
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
33.999
ден. редовна цена
tcl tac-18chsa/lci
 • Инверетер клима уред
 • Капацитет на ладење:5,1kW(6.100-19.500 Btu/hr)
 • Капацитет на греење:5.1kW(6.100-22.200 Btu/hr)
 • Фреон:R410a еколошки фреон
 • SEER 6.1W
 • SCOP 4.0W
 • 24h тајмер
 • Работна темп
935
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
35.999
ден. редовна цена
lg pm12 sp.nsj / pm 12sp.ua3 wi fi
 • Инвертер клима уред
 • Капацитет на ладење:3,5kW 4040W
 • Капацитет на греење:3.8kW 5100W
 • Авто рестарт,24 часовен тајмер
 • EER 3.24W
 • SEER 6.4
 • COP 3.80W
 • SCOP 4.0
 • Plasmaster Ionizer
 • LG Smart
1.117
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
42.999
ден. редовна цена
 • Инвертер клима уред
 • Капацитет ладење:5,2KW
 • Капацитет греење:5,5KW
 • Енергетска класа на ладење:А++
 • Енергетска класа на греење:А+
 • SCOP:4
 • SEER:6.4
 • Проток на воздух:840 m3/h
 • Функција за са
1.143
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
43.999
ден. редовна цена
beko bhin 180 eu inverter
 • Инвертер клима уред
 • Капацитет на ладење 5kW 16036Btu
 • Капацитет на греење 4.7kW 17060Btu
 • Jet Cool,Jet Heat,Hotstart
 • Работна температура: -Ладење:21~48ºC -Греење:-10~24 ºC
 • Ниво на бучава -
1.143
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
43.999
ден. редовна цена
samsung ar 12 kswsbwknze / ar 12 kswsbwkxze
 • Инвертер клима уред
 • Капацитет ладење:3,5KW 11.940Btu
 • Капацитет греење:3,8KW 12.970Btu
 • Енергетска класа на ладење:А++
 • Енергетска класа на греење:А+
 • EER:3.30
 • COP:3.73
 • Проток на воздух:720
1.195
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
45.999
ден. редовна цена
lg am12 bp.nsj / am12bp.ua3
 • Инвертер клима уред
 • Капацитет на ладење 3,5kW
 • Капацитет на греење 3,8kW
 • Енергетска класа:A++/А+
 • Jet Cool,Wi-Fi
 • SEER 6.4
 • EER 3.24
 • COP 3.8
 • COP 4.0
1.377
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
52.999
ден. редовна цена
beko bhin 240 eu inverter
 • Инвертер клима уред
 • Капацитет ладење/греење:22.178Btu/21.495Btu
 • Енергетска класа на ладење:А++
 • Енергетска класа на греење:А
 • Автоматско рестартирање
 • SEEP 6.1
 • SCOP 3.8
 • Ниво на бучава -вн
1.403
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
53.999
ден. редовна цена
lg p 24 en.nsk / p 24 en.uue
 • Инвертер клима уред
 • Капацитет на ладење 6,6kW 7420W
 • Капацитет на греење 5.0kW 8640W
 • R410a еколошки фреон
 • EER 2.90W
 • SEER 6.2
 • COP 3.25W
 • SCOP 3.9
 • Енергетска класа на ладење:А++
 • Енергет
1.896
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
72.999
ден. редовна цена
lg g 12 wl.ns3/ g 12 wl.ul2
 • Инверетер клима уред
 • Капацитет на ладење:3,5kW(1.3-4.0)kW
 • Капацитет на греење:3.3kW(1.3-5.0)kW
 • 3D струење на воздухот
 • Фреон:R410a еколошки фреон
 • EER 3.21W
 • SEER 5.6W
 • COP 3.61W
 • SCOP 3
1.948
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
74.999
ден. редовна цена
lg am18 bp.nsk / am18bp.ul2
 • Инвертер клима уред
 • Капацитет на ладење 5,3kW 18.083Btu
 • Капацитет на греење 5.8kW 19.789Btu
 • Енергетска класа:A++
 • Jet Cool,Wi-Fi
 • SEER 5.7
 • SCOP 3.4
 • Фреон:R410a еколошки фреон
2.078
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
79.999
ден. редовна цена
lg pm24 sp.nsk / pm 24sp.uue wi fi
 • Инвертер клима уред
 • Капацитет на ладење:6,6kW 7420W
 • Капацитет на греење:5.0kW 8640W
 • Авто рестарт,24 часовен тајмер
 • EER 2.90W
 • SEER 6.2
 • COP 3.25W
 • SCOP 3.9
 • Plasmaster Ionizer
 • LG Smart
2.182
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
83.999
ден. редовна цена