Филтри
Брендови :

посебни системи

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
fuego fg 480 fs
 • Сплит клима уред
 • Капацитет на ладење:14kW
 • Капацитет на греење:15kW
 • Indoor air volume:1700m3/h
 • Фреон:R410a еколошки фреон
 • Ниво на бучава:54/63dB
 • Water proof protection IPX4
2.078
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
79.999
ден. редовна цена