Филтри
Брендови :

калорифери

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
fuego fh-04
 • Калорифер
 • Моќност:1000W-2000W
 • Светлосен индикатор
 • 2 степени на загревање
 • Tермостат
 • Заштита од прегревање
19
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
699
ден. редовна цена
fuego fh-15
 • Калорифер
 • Моќност:1000W-2000W
 • Светлосен индикатор
 • 2 степени на загревање
 • Tермостат
 • Заштита од прегревање
21
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
799
ден. редовна цена
fuego fh 20 a
 • Калорифер
 • Моќност:1000W-2000W
 • Светлосен индикатор
 • 2 степени на загревање
 • Tермостат
 • Заштита од прегревање
 • Tермички осигурач
24
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
899
ден. редовна цена
fuego fh 05 t
 • Калорифер
 • Моќност:1000W-2000W
 • Светлосен индикатор
 • 2 степени на загревање
 • Tермостат
 • Заштита од прегревање
 • Tермички осигурач
 • Tајмер
26
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
999
ден. редовна цена
tesy hl 202 h
 • Калорифер
 • Моќност:1000W-2000W
 • Терморегулатор
 • Светлосен индикатор
 • Летна вентилација
 • Anti-frost функција
 • Заштита од прегревање
26
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
999
ден. редовна цена
tesy hl 200 h
 • Калорифер
 • Моќност:1000W/2000W
 • Терморегулатор
 • Летна вентилација
 • Anti-frost функција
 • Заштита од прегревање
37
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.399
ден. редовна цена
fuego ptc 2000
 • Тајфун
 • Моќност:2000W
 • 2 степени на загревање
 • Заштита од прегревање
 • Термостат
 • PTC греач
39
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.499
ден. редовна цена
tesy hl 240 h
 • Калорифер
 • Моќност:1200W-24000W
 • Терморегулатор
 • Светлосен индикатор
 • Летна вентилација
 • Anti-frost функција
 • Заштита од прегревање
45
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.699
ден. редовна цена
fuego ptc 3000
 • Тајфун
 • Моќност:3000W
 • 2 степени на загревање
 • Заштита од прегревање
 • Термостат
 • PTC греач
 • Не лизгачки држачи
52
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.999
ден. редовна цена
rowenta so 2330 fo
 • Калорифер
 • Моќност:2400W
 • Термостат
 • Вентилатор
68
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.599
ден. редовна цена
rowenta so 5115 f0
 • Калорифер
 • Моќност:2400W
 • Термостат
 • Вентилатор
78
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.999
ден. редовна цена
rowenta so 6510 fo
 • Калорифер
 • Моќност:1200/2400W
 • Термостат
 • Вентилатор
86
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.299
ден. редовна цена
tesy hl 243 vb
 • Калорифер
 • Моќност:1000W-2000W
 • Решетка за пешкир   од ротирачки нерѓосувачки челик
 • Терморегулатор
 • Летна вентилација
 • Монтажа на ѕид
 • Наменета за употреба во бања
 • Anti-frost функција
 • За
91
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.499
ден. редовна цена
rowenta ir 5010 f1
 • Калорифер
 • Моќност:2000W
 • Термостат
 • Вентилатор
169
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.499
ден. редовна цена