Филтри
Брендови :

камини на дрва

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
fabbygo klasik
 • Камин
 • Капацитет на греење:5-7kW
 • Димен отвор:Ø11.8cm
 • Димензии:870x360x330 mm
 • Тежина:38Kg
156
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.999
ден. редовна цена
fabbygo hera
 • Камин
 • Капацитет на греење:9kW
 • Димен отвор:Ø11.8cm
 • Димензии:730x440x380 mm
 • Тежина:92Kg
182
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.999
ден. редовна цена
skladova tehnika bora l
 • Камин
 • Капацитет на греење:5kW
 • Макс капацитет на греење:7kW
 • Излез на димни гасови:150mm
 • Потрошувачка на гориво:1.48kg/h
 • Надворешни димензии:700x364x355 mm
 • Тежина:47Kg
195
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
7.499
ден. редовна цена
skladova tehnika mega max
 • Камин
 • Капацитет на греење:10kW
 • Макс капацитет на греење:14kW
 • Излез на димни гасови:150mm
 • Потрошувачка на гориво:3.50kg/h
 • Надворешни димензии:810x484x497 mm
 • Тежина:77Kg
247
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
9.499
ден. редовна цена
fabbygo robot
 • Камин
 • Капацитет на греење:10-12kW
 • Димен отвор:Ø11.8cm
 • Димензии:1030x500x450 mm
 • Тежина:100Kg
390
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.999
ден. редовна цена
skladova tehnika deluks f
 • Камин
 • Капацитет на греење:11.31kW
 • Макс капацитет на греење:16kW
 • Излез на димни гасови:150mm
 • Потрошувачка на гориво:3.34kg/h
 • Надворешни димензии:963x484x490 mm
 • Тежина:100Kg
390
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.999
ден. редовна цена
fabbygo largo
 • Камин
 • Капацитет на греење:15kW
 • Димен отвор:Ø11.8cm
 • Димензии:810x720x530 mm
 • Тежина:85Kg
416
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
15.999
ден. редовна цена
skladova tehnika modena - raymax
 • Камин
 • Капацитет на греење:13kW
 • Макс капацитет на греење:21kW
 • Излез на димни гасови:150mm
 • Потрошувачка на гориво:3.98kg/h
 • Надворешни димензии:800x668x440 mm
 • Тежина:92Kg
442
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.999
ден. редовна цена
skladova tehnika triuМf f
 • Камин
 • Капацитет на греење:15kW
 • Макс капацитет на греење:20kW
 • Излез на димни гасови:150mm
 • Потрошувачка на гориво:3.61kg/h
 • Надворешни димензии:1005x585x515 mm
 • Тежина:105Kg
468
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
17.999
ден. редовна цена
mbs 10kw 89151 crn
 • Камин на пелети
 • Капацитет на греење:10kW
 • Димен отвор:Ø8cm
 • Димензии:980x570x500 mm
 • Тежина:114.5Kg
1.169
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
44.999
ден. редовна цена
mbs 10kw 89152 crven
 • Камин на пелети
 • Капацитет на греење:10kW
 • Димен отвор:Ø8cm
 • Димензии:980x570x500 mm
 • Тежина:114.5Kg
1.169
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
44.999
ден. редовна цена
mbs 10kw 89153 krem
 • Камин на пелети
 • Капацитет на греење:10kW
 • Димен отвор:Ø8cm
 • Димензии:980x570x500 mm
 • Тежина:114.5Kg
1.169
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
44.999
ден. редовна цена