Филтри
Брендови :

панелни греалки

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
fuego dl 01s
 • Греалка
 • Моќност:2000W
 • Светлосен индикатор
 • Терморегулатор
 • IPX4 водоотпона
 • 2 нивоа на загревање
 • Димензии:625x140x435
34
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.299
ден. редовна цена
fuego pn 2000
 • Зидна греалка
 • Моќност:2000W
 • Термостат
 • IP24 заштита
 • Димензии:82x12x50cm
55
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.099
ден. редовна цена
shnaider sch-153 h
 • Панелна Греалка
 • 1.5kw
 • Моќност:1500w
 • Алуминиумски грејачи
 • IP24 стандард(можност за користење на влага и w.c)
 • Тивко греење
 • Инфилтрација на воздухот
 • Вграден држач за на зид
63
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.399
ден. редовна цена
fuego pn 2500
 • Ѕидна греалка
 • Моќност:2500W
 • Термостат
 • IP24 заштита
 • Димензии:94x12x50cm
68
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.599
ден. редовна цена
shnaider sch-203 h
 • Панелна Греалка
 • 2.0kw
 • Моќност:2000W
 • Алуминиумски грејачи
 • IP24 стандард(можност за користење на влага и w.c)
 • Тивко греење
 • Инфилтрација на воздухот
 • Вграден држач за на зид
84
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.199
ден. редовна цена
shnaider sch-253 h
 • Панелна Греалка
 • Моќност:2500W
 • Алуминиумски греачи
 • IP24 стандард(можност за користење на влага и w.c)
 • Тивко греење
 • Инфилтрација на воздухот
 • Вграден држач за на зид
104
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.999
ден. редовна цена
tesy cn 03 150 mis ip 24
 • Зидна греалка
 • Моќност:1500W
 • Заштитен термостат
 • Anti-frost функција
 • IP24 заштита
 • Заштита од прегревање
104
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.999
ден. редовна цена
tesy cn 03 200 mis ip 24
 • Зидна греалка
 • Моќност:2000W
 • Работна зафатнина:40-60 m³
 • Зафатнина на загревање:16-24 m²
 • Механички терморегулатор
 • Светлосен индикатор
 • Anti-frost функција
 • IP24 заштита
 • Заштита од прегр
117
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.499
ден. редовна цена
bosch tronic 1000 ec 1500-1 wi
 • Конвектор
 • Моќност:1500W
 • Сигурносен термостат
 • Регулација на температура
 • Димензии:42x62x10mm
130
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.999
ден. редовна цена
fuego ef 11 arc
 • Зидна греалка-Kамин
 • Моќност:2000W
 • 2 нивоа на загревање
 • Далечински управувач
130
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.999
ден. редовна цена
rowenta co 3035 f1
 • Конвектор
 • Моќност:2400W
 • Термостат
 • 2 степени на греење
 • On/Off индикатор
130
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.999
ден. редовна цена
tesy cn 03 200 eis ip 24
 • Зидна греалка
 • Моќност:2000W
 • Работна зафатнина:40-60 m³
 • Зафатнина на загревање:16-24 m²
 • Електронски терморегулатор
 • LED дисплеј
 • Anti-frost функција
 • IP24 заштита
 • Заштита од прегревање
130
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.999
ден. редовна цена
tesy cn 03 250 mis ip 24
 • Зидна греалка
 • Моќност:2500W
 • Работна зафатнина:50-70 m³
 • Зафатнина на загревање:20-28 m²
 • Механички терморегулатор
 • Светлосен индикатор
 • Anti-frost функција
 • IP24 заштита
 • Заштита од прегр
130
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.999
ден. редовна цена
bosch tronic 1000 ec 2000-1 wi
 • Конвектор
 • Моќност:2000W
 • Сигурносен термостат
 • Регулација на температура
 • Димензии:40,3x10,5x82,2mm
143
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.499
ден. редовна цена
tesy cn 03 250 eis ip 24
 • Зидна греалка
 • Моќност:2500W
 • Работна зафатнина:50-70 m³
 • Зафатнина на загревање:20-28 m²
 • Електронски терморегулатор
 • LED дисплеј
 • Anti-frost функција
 • IP24 заштита
 • Заштита од прегревање
143
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.499
ден. редовна цена
tesy cn 03 300 mis ip 24
 • Зидна греалка
 • Моќност:3000W
 • Работна зафатнина:60-80 m³
 • Зафатнина на загревање:24-32 m²
 • Механички терморегулатор
 • Светлосен индикатор
 • Anti-frost функција
 • IP24 заштита
 • Заштита од прегр
143
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.499
ден. редовна цена
bosch tronic 1000 ec 2500-1 wi
 • Конвектор
 • Моќност:2500W
 • Сигурносен термостат
 • Регулација на температура
 • Димензии:105x99,7x40mm
156
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.999
ден. редовна цена
tesy cn 03 300 eis ip 24
 • Зидна греалка
 • Моќност:3000W
 • Работна зафатнина:60-80 m³
 • Зафатнина на загревање:24-32 m²
 • Електронски терморегулатор
 • LED дисплеј
 • Anti-frost функција
 • IP24 заштита
 • Заштита од прегревање
156
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.999
ден. редовна цена
tesy cn 03 250 eis wi fi ip 24
 • Зидна греалка
 • Моќност:2500W
 • Работна зафатнина:50-70 m³
 • Зафатнина на загревање:20-28 m²
 • Електронски терморегулатор
 • Управување преку Интернет
 • Wi-Fi модул
 • LED дисплеј
 • Anti-frost функциј
260
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
9.999
ден. редовна цена