Филтри
Брендови :

радијатори

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
fuego oh52-11fw
 • Радијатор
 • Моќност:2500W
 • Термостат
 • Турбо вентилатор
73
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.799
ден. редовна цена
fuego oh52-13fw
 • Радијатор
 • Моќност:2500W
 • Термостат
 • Турбо вентилатор
84
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.199
ден. редовна цена
tesy cb 2512 eo1 v
 • Радијатор
 • Моќност:1000W/1500W/2500W
 • Број на решетки:12
 • Работна зафатнина:50-70 m³
 • Зафатнина на загревање:20-28 m²
 • Терморегулатор
 • Брзо загревање
 • Anti-frost функција
 • Заштита од прегрева
104
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.999
ден. редовна цена
fuego bh 450
 • Радијатор за во бања
 • Моќност:450W
 • Грејна површина:8m2
 • Заштита од прегревање
117
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.499
ден. редовна цена
tesy cb 3014 e01 r
 • Радијатор
 • Моќност:1200W/1800W/2400W
 • Број на решетки:14
 • Работна зафатнина:60-80 m³
 • Зафатнина на загревање:24-32 m²
 • Терморегулатор
 • Брзо загревање
 • Anti-frost функција
 • Заштита од прегрева
130
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.999
ден. редовна цена