Филтри
Брендови :

плотни

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
beko hdce 32201 x
 • Независна електрична плотна
 • 2 Грејни зони
 • Предни контроли
 • On/Off индикатор
-15%
АКЦИЈА
3.824
ден. haPPy цена
99
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.499
ден. редовна цена
beko hdcg 32220 fx
 • Независна плотна на плин
 • 2 Грејни зони
 • Копче за палење
 • Заштита од истекување на плин
 • Нерѓосувачки челик
-15%
АКЦИЈА
4.674
ден. haPPy цена
121
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.499
ден. редовна цена
beko hize 64101 w
 • Независна електрична плотна
 • 4 Грејни зони
 • Странични контроли
 • 2 Експрес
-15%
АКЦИЈА
5.099
ден. haPPy цена
132
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.999
ден. редовна цена
beko hize 64101 x
 • Независна електрична плотна
 • 4 Грејни зони
 • Странични контроли
 • 2 Експрес
 • INOX
-15%
АКЦИЈА
5.949
ден. haPPy цена
154
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.999
ден. редовна цена
beko hdcc 32200 x
 • Независна стаклокерамичка плотна
 • 2 Грејни зони
 • On/Off индикатор
-15%
АКЦИЈА
6.799
ден. haPPy цена
177
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
7.999
ден. редовна цена
whirlpool akm 261 ix
 • Независна комбинирана плотна
 • 1 грејна зона струја
 • 3 грејни зони плин
 • Странични контроли
-11%
АКЦИЈА
7.999
ден. haPPy цена
208
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
8.999
ден. редовна цена
candy ch 64 c/2
 • Независна стаклокерамичка плотна
 • 4 Грејни зони
 • Сензор контроли
 • Chil lock заштита за деца
-10%
АКЦИЈА
8.999
ден. haPPy цена
234
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
9.999
ден. редовна цена
electrolux egc 3322 nok
 • Независна плотна на плин
 • 2 Грејни зони
 • Предни контроли
 • Автоматско палење
 • Сигурносни пламеници
 • Носачи на садови од лиено железо
-10%
АКЦИЈА
8.999
ден. haPPy цена
234
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
9.999
ден. редовна цена
electrolux egl 6282 nox
 • Независна комбинирана плотна
 • 1 грејна зона струја
 • 3 грејни зони плин
 • Предни контроли
 • Термална заштита
-10%
АКЦИЈА
8.999
ден. haPPy цена
234
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
9.999
ден. редовна цена
beko hic 64100
 • Независна стаклокерамичка плотна
 • 4 Грејни зони
 • Странични контроли
 • On/Off Индикатор
-15%
АКЦИЈА
8.924
ден. haPPy цена
232
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
10.499
ден. редовна цена
beko hic 64100 w
 • Независна стаклокерамичка плотна
 • 4 Грејни зони
 • Странични контроли
 • On/Off Индикатор
-15%
АКЦИЈА
9.349
ден. haPPy цена
243
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
10.999
ден. редовна цена
beko hic 64401
 • Независна стаклокерамичка плотна
 • 4 Грејни зони
 • Сензор контроли
 • Автоматско исклучување
 • Заштита од прегревање
-15%
АКЦИЈА
9.349
ден. haPPy цена
243
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
10.999
ден. редовна цена
candy ch 64 c/2 x
 • Независна стаклокерамичка плотна
 • 4 Грејни зони
 • Сензор контроли
 • Chil lock заштита за деца
-9%
АКЦИЈА
9.999
ден. haPPy цена
260
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
10.999
ден. редовна цена
whirlpool akm 9010/ne
 • Независна стаклокерамичка плотна
 • 4 Грејни зони
 • Странични контроли
 • Индикатор за топлина
 • 6 нивоа
-5%
АКЦИЈА
10.499
ден. haPPy цена
273
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
10.999
ден. редовна цена
gorenje ect 610 sc
 • Независна стаклокерамичка плотна
 • 4 Hi-light Грејни зони
 • Сензор контроли
 • Индикатор за топлина
 • Child Lock заштита за деца
299
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
11.499
ден. редовна цена
samsung c 21 rjan
 • Независна стаклокерамичка плотна
 • 2 Грејни зони
 • Сензор контроли
 • Индикатор за топлина
-6%
АКЦИЈА
11.299
ден. haPPy цена
293
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
11.999
ден. редовна цена
beko hic 64101 x
 • Независна стаклокерамичка плотна
 • 4+1 Грејни зони
 • Странични контроли
 • Индикатор за топлина
 • On/Off индикатор
-15%
АКЦИЈА
11.049
ден. haPPy цена
287
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.999
ден. редовна цена
beko hic 64401 1x
 • Независна стаклокерамичка плотна
 • 4 Грејни зони
 • Сензор контроли
 • Автоматско исклучување
 • Заштита од прегревање
 • Индикатор за топлина
 • INOX рамка
-15%
АКЦИЈА
11.049
ден. haPPy цена
287
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.999
ден. редовна цена
beko hism 64120 s
 • Комбинирана стаклокерамичка плотна
 • 4 Грејни зони:
 • 2 Струја
 • 2 Плин
 • Странични контроли
 • Заштита од истекување на плин
 • Димензии: 60cm
-15%
АКЦИЈА
11.049
ден. haPPy цена
287
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.999
ден. редовна цена
electrolux ehf 6140 fok
 • Независна стаклокерамичка плотна
 • 4 Грејни зони
 • Странични контроли
 • Индикатор за топлина
-19%
АКЦИЈА
10.499
ден. haPPy цена
273
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.999
ден. редовна цена