Филтри
Брендови :

плотни

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
beko hdce 32201 x
 • Независна електрична плотна
 • 2 Грејни зони
 • Предни контроли
 • On/Off индикатор
-12%
АКЦИЈА
3.959
ден. haPPy цена
103
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.499
ден. редовна цена
beko hdcg 32220 fx
 • Независна плотна на плин
 • 2 Грејни зони
 • Копче за палење
 • Заштита од истекување на плин
 • Нерѓосувачки челик
-12%
АКЦИЈА
4.839
ден. haPPy цена
126
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.499
ден. редовна цена
beko hize 64101 w
 • Независна електрична плотна
 • 4 Грејни зони
 • Странични контроли
 • 2 Експрес
-12%
АКЦИЈА
5.279
ден. haPPy цена
137
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.999
ден. редовна цена
beko hize 64101 x
 • Независна електрична плотна
 • 4 Грејни зони
 • Странични контроли
 • 2 Експрес
 • INOX
-12%
АКЦИЈА
6.159
ден. haPPy цена
160
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.999
ден. редовна цена
beko hdcc 32200 x
 • Независна стаклокерамичка плотна
 • 2 Грејни зони
 • On/Off индикатор
-12%
АКЦИЈА
7.039
ден. haPPy цена
183
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
7.999
ден. редовна цена
beko hizm 64121 sx
 • Комбинирана плотна
 • 4 Грејни зони: -2 Електрични -2 Плински
 • Странични контроли
 • Заштита од истекување на плин
 • Димензии: 60cm
 • Боја: INOX
-12%
АКЦИЈА
7.039
ден. haPPy цена
183
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
7.999
ден. редовна цена
beko hdmc 32400 tx
 • Независна стаклокерамичка плотна
 • 2 Грејни зони
 • Сензор контроли
 • Child Lock заштита за деца
260
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
9.999
ден. редовна цена
beko hic 64102
 • Независна стаклокерамичка плотна
 • 4 Грејни зони
 • Странични контроли
 • Автоматско исклучување
 • Заштита од прегревање
-12%
АКЦИЈА
8.799
ден. haPPy цена
228
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
9.999
ден. редовна цена
beko hic 64100
 • Независна стаклокерамичка плотна
 • 4 Грејни зони
 • Странични контроли
 • On/Off Индикатор
-12%
АКЦИЈА
9.239
ден. haPPy цена
240
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
10.499
ден. редовна цена
beko hic 64100 w
 • Независна стаклокерамичка плотна
 • 4 Грејни зони
 • Странични контроли
 • On/Off Индикатор
-12%
АКЦИЈА
9.679
ден. haPPy цена
251
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
10.999
ден. редовна цена
beko hic 64105
 • Независна стаклокерамичка плотна
 • 4+2 Грејни зони
 • Странични контроли
 • Автоматско исклучување
 • Заштита од прегревање
-12%
АКЦИЈА
9.679
ден. haPPy цена
251
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
10.999
ден. редовна цена
beko hic 64401
 • Независна стаклокерамичка плотна
 • 4 Грејни зони
 • Сензор контроли
 • Автоматско исклучување
 • Заштита од прегревање
-12%
АКЦИЈА
9.679
ден. haPPy цена
251
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
10.999
ден. редовна цена
beko hic 64101 x
 • Независна стаклокерамичка плотна
 • 4+1 Грејни зони
 • Странични контроли
 • Индикатор за топлина
 • On/Off индикатор
-12%
АКЦИЈА
11.439
ден. haPPy цена
297
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.999
ден. редовна цена
beko hic 64401 1x
 • Независна стаклокерамичка плотна
 • 4 Грејни зони
 • Сензор контроли
 • Автоматско исклучување
 • Заштита од прегревање
 • Индикатор за топлина
 • INOX рамка
-12%
АКЦИЈА
11.439
ден. haPPy цена
297
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.999
ден. редовна цена
beko hism 64120 s
 • Комбинирана стаклокерамичка плотна
 • 4 Грејни зони:
 • 2 Струја
 • 2 Плин
 • Странични контроли
 • Заштита од истекување на плин
 • Димензии: 60cm
-12%
АКЦИЈА
11.439
ден. haPPy цена
297
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.999
ден. редовна цена
beko hic 63401 t
 • Независна стаклокерамичка плотна
 • 3+1 Грејни зони
 • Сензор контроли
 • Индикатор за топлина
 • Автоматско исклучување
 • Заштита од прегревање
 • Child Lock заштита за деца
-12%
АКЦИЈА
12.319
ден. haPPy цена
320
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.999
ден. редовна цена
beko hic 64402 x
 • Независна стаклокерамичка плотна
 • 4+1 Грејни зони
 • Сензор контроли
 • On-Off индикатор
 • INOX рамка
-12%
АКЦИЈА
12.759
ден. haPPy цена
331
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.499
ден. редовна цена
beko hic 64403 x
 • Независна стаклокерамичка плотна
 • Сензор контроли
 • 4+2 Грејни зони
 • Индикатор за топлина
 • INOX рамка
-12%
АКЦИЈА
13.199
ден. haPPy цена
343
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.999
ден. редовна цена
beko hic hic 64404 t
 • Стаклокерамичка плотна
 • Сензорски команди
 • 4+ Грејни зони
 • Touch Control/Timer
 • Индикатор за топлина
 • Заштита за деца-можност за заклучување
 • Дизајн без рамка
 • Димензии:60x55x51cm
-12%
АКЦИЈА
13.199
ден. haPPy цена
343
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.999
ден. редовна цена
beko hic 64502 t
 • Независна стаклокерамичка плотна
 • 4+1 Грејни зони
 • Сензор команди SLIDER
 • Автоматско исклучување
 • Индикатор за топлина
 • Child Lock заштита за деца
-12%
АКЦИЈА
14.959
ден. haPPy цена
388
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.999
ден. редовна цена