Филтри
Брендови :

фрижидери

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
beko bssa 210 k2 s
 • Фрижидер за вградување
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет на фрижидерот:156L
 • Капацитет на комора:19L
 • Внатрешна комора
 • Автономна работа:16h
 • Капацитет на замрзнување:2kg
11.699
ден. haPPy цена
338
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.999
ден. редовна цена
beko blsa 210 m2 s
 • Фрижидер за вградување
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет на фрижидерот:198L
 • Антибактериска заштита
 • Потрошувачка на енергија годишно:128kWh
 • Ниво на бучава:39dB
 • Димензи
12.599
ден. haPPy цена
364
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.999
ден. редовна цена
beko lbi 2201
 • Фрижидер за вградување
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет на фрижидерот:204L
 • Антибактериска заштита
 • Потрошувачка на енергија годишно:129kWh
 • Ниво на бучава :39dB
 • Дименз
10.495
ден. haPPy цена
364
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.999
ден. редовна цена
beko rbi 2301
 • Комбиниран фрижидер за вградување
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A
 • Нето капацитет:184L
 • Капацитет на фрижидерот:164L
 • Капацитет на комората:20L
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.9k
12.599
ден. haPPy цена
364
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.999
ден. редовна цена
beko bu 1101
 • Фрижидер за вградување
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:128L
 • Автономна работа до 20h
 • Потрошувачка на енергија годишно:118kWh
 • Ниво на бучава:39dB
 • Димензии:82x60x
14.399
ден. haPPy цена
416
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
15.999
ден. редовна цена
beko bu 1152 hca
 • Фрижидер за вградување
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:А+
 • Нето капацитет:107L
 • Капацитет на фрижидерот:92L
 • Капацитет на замрзнувачот:15L
 • Капацитет на замрзнување:2кg/24h
 • Потрошув
15.299
ден. haPPy цена
442
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.999
ден. редовна цена
beko rbi 6306 hca
 • Комбиниран фрижидер за вградување
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A
 • Нето капацитет:215L
 • Капацитет на фрижидерот:170L
 • Капацитет на замрзнувачот:45L
 • Капацитет на замрзнување:4kg/24h
15.749
ден. haPPy цена
455
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
17.499
ден. редовна цена
beko bu 1200 hca
 • Фрижидер за вградување
 • Енергетска класа:A
 • Нето капацитет:87L
 • Капацитет на замрзнување:6kg/24h
 • Потрошувачка на енергија годишно:205kWh
 • Ниво на бучава:39dB
 • Димензии:82x60x55cm
468
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
17.999
ден. редовна цена
beko bcsa 285 k2 s (cbi 7701)
 • Комбиниран фрижидер за вградување
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:271L
 • Капацитет на фрижидерот:193L
 • Капацитет на замзнување:78L
 • Автономна работа до 20h
 • Капацит
17.999
ден. haPPy цена
520
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
19.999
ден. редовна цена
whirlpool arg 585/a+
 • Фрижидер за вградување
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:146L
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.33kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:120kWh
 • Ниво на бучава:37dB
17.999
ден. haPPy цена
520
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
19.999
ден. редовна цена
whirlpool arg 851/a+
 • Фрижидер за вградување
 • 6th Sence технологија
 • Енергетска класа:А+
 • Нето капацитет:210L
 • Потрошувачка на енергија годишно:132kWh
 • Ниво на бучава:35dB
 • Димензии:122x54x55mm
16.999
ден. haPPy цена
520
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
19.999
ден. редовна цена
beko lbi 3001
 • Фрижидер за вградување
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет на фрижидерот:308L
 • Потрошувачка на енергија годишно:146kWh
 • Антибактериска заштита
 • Ниво на бучава:34dB
 • Димензи
18.899
ден. haPPy цена
546
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
20.999
ден. редовна цена
whirlpool art 6502/a+
 • Комбиниран фрижидер за вградување
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:275L
 • Капацитет на фрижидерот:195L
 • Капацитет на замрзнувачот:80L
 • Капацитет на замрзнување:3,5kg/
18.999
ден. haPPy цена
546
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
20.999
ден. редовна цена
beko bcha 275 k2 s
 • Комбиниран фрижидер за вградување
 • Semi NoFrost
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:262L
 • Капацитет на фрижидерот:193L
 • Капацитет на замзнување:69L
 • Автономна работа до 13h
 • Капацитет на замр
21.599
ден. haPPy цена
624
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
23.999
ден. редовна цена
electrolux enn 2800 bow
 • Комбиниран фрижидер за вградување
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:277L
 • Капацитет на фрижидерот:202L
 • Капацитет на замрзнувачот:75L
 • Капацитет на замрзнување:4kg/24
20.999
ден. haPPy цена
650
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
24.999
ден. редовна цена
whirlpool art 6711
 • Комбиниран Фрижидер за вградување
 • 6th Sence технологија
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:А++
 • Нето капацитет:275L
 • Kапацитет на фрижидерот:195L
 • Каpацитет на замрзнувачот:80L
 • Капаци
22.999
ден. haPPy цена
676
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
25.999
ден. редовна цена
whirlpool art 9812/a+
 • Комбиниран фрижидер за вградување
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:308L
 • Капацитет на фрижидерот:228L
 • Капацитет на комората:80L
 • Капацитет на замрзнување:3.5kg/
26.999
ден. haPPy цена
754
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
28.999
ден. редовна цена
beko bcn 130000
 • Фрижидер со комора
 • No Frost
 • Енергетска класа:А++
 • Нето капацитет:237L
 • Капацитет на фрижидер:172L
 • Капацитет на комората:65L
 • Антибактериска корпа
 • Капацитет на замрзнување:3,5 kg/24h
 • Потр
31.499
ден. haPPy цена
909
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
34.999
ден. редовна цена
bosch kiv 34 x20
 • Комбиниран фрижидер за вградување
 • Aвтоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:274L
 • Капацитет на фрижидерот:203L
 • Капацитет на комората:71L
 • Капацитет на замрзнување:4kg/24h
 • 
29.499
ден. haPPy цена
909
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
34.999
ден. редовна цена
samsung brb 260130 ww/ef
 • Комбиниран фрижидер за вградување
 • No Frost
 • Digital Inverter компресор
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:267L
 • Капацитет на фрижидерот:195L
 • Капацитет на замзнување:72L
 • Автономна работа д
36.999
ден. haPPy цена
1.039
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
39.999
ден. редовна цена