Филтри
Брендови :

машини за садови

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
beko din 14210
 • Вградна машина за садови
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:12 сета
 • 4 програми
 • 4 температури
 • Одложен старт
 • Half Load
 • Потрошувачка на вода по циклус:12L
 • Потрошувачка на вода годишно:3,360L
-15%
АКЦИЈА
14.449
ден. haPPy цена
375
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.999
ден. редовна цена
beko dsn 04210 x
 • Вградна машина за садови
 • Енергетска класа:A+
 • Капацитет:12 сета
 • 4 програми
 • 4 температури
 • Потрошувачка на вода по циклус:12L
 • Потрошувачка на вода годишно:3.360L
 • Потрошувачка на енергија п
-15%
АКЦИЈА
14.449
ден. haPPy цена
375
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.999
ден. редовна цена
beko dss 05010 x
 • Вградна машина за садови
 • Енергетска класа:A+
 • Капацитет:10 сета
 • 5 програми
 • 5 температури
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода по циклус:13L
 • Потрошувачка на вода годишно:3640L
 • Потрошувачк
-15%
АКЦИЈА
14.449
ден. haPPy цена
375
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.999
ден. редовна цена
candy cdi 2010/e-s
 • Вградна машина за садови
 • Енергетска класа:A+
 • Капацитет:12 сета
 • 6 програми
 • 3 температури
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода годишно:3040L
 • Потрошувачка на енергија по циклус:0.9kWh
 • Потр
-6%
АКЦИЈА
15.899
ден. haPPy цена
413
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.999
ден. редовна цена
beko din 15212
 • Вградна машина за садови
 • Енергетска класа:A+
 • Капацитет:12 сета
 • 5 програми
 • 5 температури
 • Half Load
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода по циклус:12L
 • Потрошувачка на вода годишно:3.360L
-15%
АКЦИЈА
15.299
ден. haPPy цена
397
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
17.999
ден. редовна цена
whirlpool adg 201
 • Вградна машина за садови
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:10 сета
 • 5 програми
 • 3 температури
 • Потрошувачка на вода годишно:2800L
 • Потрошувачка на енергија годишно:237Wh
 • Ниво на бучава:51dB
 • Д
-11%
АКЦИЈА
15.999
ден. haPPy цена
415
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
17.999
ден. редовна цена
beko dis 26010
 • Вградна машина за садови
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:10 сета
 • 6 програми
 • 6 температури
 • Одложен старт
 • Half Load
 • Потрошувачка на вода по циклус:11L
 • Потрошувачка на вода годишно:3080L
-15%
АКЦИЈА
16.149
ден. haPPy цена
419
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
18.999
ден. редовна цена
whirlpool adg 301
 • Вградна машина за садови
 • Енергетска класа:A+
 • Капацитет:10 сета
 • 6 програми
 • 5 температури
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода по циклус:10L
 • Потрошувачка на вода годишно:2.800L
 • Потрошувач
-4%
АКЦИЈА
18.249
ден. haPPy цена
474
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
18.999
ден. редовна цена
whirlpool wie 2b19
 • Вградна машина за садови
 • 6th Sense технологија
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:13 сета
 • 6 програми
 • 3 температури
 • Одложен старт
 • Child Lock
 • Потрошувачка на вода по циклус:11L
 • Потрошувач
-8%
АКЦИЈА
17.499
ден. haPPy цена
454
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
18.999
ден. редовна цена
whirpool adg 750 ix
 • Вградна Машина за садови
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет:9 сета
 • 7 програми
 • 6 температури
 • Индикатор за сол и сјај
 • Одложен старт 1-24h
 • Waterstop заштита од излевање
 • Потрошувачка на вода по
-11%
АКЦИЈА
16.999
ден. haPPy цена
441
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
18.999
ден. редовна цена
beko din 26220
 • Вградна машина за садови
 • Енергетска класа:A++
 • Капацитет:12 сета
 • 6 + 3 програми
 • 5 температури
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода по циклус:12L
 • Потрошувачка на вода годишно:3360L
 • Потрош
-15%
АКЦИЈА
16.999
ден. haPPy цена
441
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
19.999
ден. редовна цена
beko dis 28020
 • Вградна машина за садови
 • Енергетска класа:A++
 • Капацитет:10 сета
 • 8 програми
 • 6 температури
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода по циклус:9L
 • Потрошувачка на вода годишно:2.520L
 • Потрошувач
-15%
АКЦИЈА
16.999
ден. haPPy цена
441
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
19.999
ден. редовна цена
beko dsn 05210 x
 • Вградна машина за садови
 • Енергетска класа:A+
 • Капацитет:12 сета
 • 5 програми
 • 5 температури
 • Half Load
 • Потрошувачка на вода по циклус:12L
 • Потрошувачка на вода годишно:3.360L
 • Потрошувачка н
-15%
АКЦИЈА
16.999
ден. haPPy цена
441
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
19.999
ден. редовна цена
whirlpool adg 5820 ix
 • Вградна Машина за садови
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:12 сета
 • 5 програми
 • 3 температури
 • Одложено перење:2-4-8h
 • QuickClean програма
 • Индикатор за сол
 • WaterStop
 • Потрошувачка на вода по
-5%
АКЦИЈА
18.999
ден. haPPy цена
493
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
19.999
ден. редовна цена
beko din 26421
 • Вградна машина за садови
 • Енергетска класа:А++
 • Капацитет:14 сета
 • 6 програми
 • 6 температури
 • Одложен старт
 • Half Load
 • Потрошувачка на вода по циклус:12L
 • Потрошувачка на енергија годишно:26
-5%
АКЦИЈА
19.999
ден. haPPy цена
519
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
20.999
ден. редовна цена
beko din 28320
 • Вградна машина за садови
 • Енергетска класа:A++
 • Капацитет:13 сета
 • 8 програми
 • 6 температури
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода по циклус:10L
 • Потрошувачка на вода годишно:2800L
 • Потрошувач
-15%
АКЦИЈА
17.849
ден. haPPy цена
463
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
20.999
ден. редовна цена
electrolux esl 4200 lo
 • Машина за садови
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет:9 сета
 • 5 програми
 • 4 температури
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода по циклус:13L
 • Потрошувачка на вода годишно:2660L
 • Потрошувачка на енерг
-7%
АКЦИЈА
19.599
ден. haPPy цена
509
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
20.999
ден. редовна цена
electrolux esl 4201 lo
 • Вградна машина за садови
 • AirDry технологија
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:9 сета
 • 5 програми
 • 3 температури
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода годишно:2775L
 • Потрошувачка на енергија год
-7%
АКЦИЈА
19.599
ден. haPPy цена
509
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
20.999
ден. редовна цена
electrolux esl 5201 lo
 • Вградна Машина за садови
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:13 сета
 • 5 програми
 • 4 температури
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода по циклус:11L
 • Потрошувачка на вода годишно:3080L
 • Потрошувачк
-12%
АКЦИЈА
18.499
ден. haPPy цена
480
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
20.999
ден. редовна цена
whirlpool wric 3c26
 • Машина за садови
 • 6th Sence технологија
 • Енергетска класа:А++
 • Капацитет:14 сета
 • 8 програми
 • 3 температури
 • Одложен старт
 • Half Load
 • Потрошувачка на вода по циклус:9L
 • Потрошувачка на вода
-14%
АКЦИЈА
17.999
ден. haPPy цена
467
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
20.999
ден. редовна цена