Филтри
Брендови :

машини за садови

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
beko din 14210
 • Вградна машина за садови
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:12 сета
 • 4 програми
 • 4 температури
 • Одложен старт
 • Half Load
 • Потрошувачка на вода по циклус:12L
 • Потрошувачка на вода годишно:3,360L
-12%
АКЦИЈА
14.959
ден. haPPy цена
388
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.999
ден. редовна цена
beko din 15210
 • Вградна машина за садови
 • Енергетска класа:A+
 • Капацитет:12 сета
 • 5 програми
 • 4 температури
 • Одложен старт
 • Half Load
 • Потрошувачка на вода по циклус:12L
 • Потрошувачка на вода годишно:3.360L
-12%
АКЦИЈА
14.959
ден. haPPy цена
388
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.999
ден. редовна цена
beko dsn 04210 x
 • Вградна машина за садови
 • Енергетска класа:A+
 • Капацитет:12 сета
 • 4 програми
 • 4 температури
 • Потрошувачка на вода по циклус:12L
 • Потрошувачка на вода годишно:3.360L
 • Потрошувачка на енергија п
-12%
АКЦИЈА
14.959
ден. haPPy цена
388
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.999
ден. редовна цена
beko dss 05010 x
 • Вградна машина за садови
 • Енергетска класа:A+
 • Капацитет:10 сета
 • 5 програми
 • 5 температури
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода по циклус:13L
 • Потрошувачка на вода годишно:3640L
 • Потрошувачк
-12%
АКЦИЈА
14.959
ден. haPPy цена
388
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.999
ден. редовна цена
beko din 15212
 • Вградна машина за садови
 • Енергетска класа:A+
 • Капацитет:12 сета
 • 5 програми
 • 5 температури
 • Half Load
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода по циклус:12L
 • Потрошувачка на вода годишно:3.360L
-12%
АКЦИЈА
15.839
ден. haPPy цена
411
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
17.999
ден. редовна цена
beko dis 26010
 • Вградна машина за садови
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:10 сета
 • 6 програми
 • 6 температури
 • Одложен старт
 • Half Load
 • Потрошувачка на вода по циклус:11L
 • Потрошувачка на вода годишно:3080L
-12%
АКЦИЈА
16.719
ден. haPPy цена
434
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
18.999
ден. редовна цена
beko din 26220
 • Вградна машина за садови
 • Енергетска класа:A++
 • Капацитет:12 сета
 • 6 + 3 програми
 • 5 температури
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода по циклус:12L
 • Потрошувачка на вода годишно:3360L
 • Потрош
-12%
АКЦИЈА
17.599
ден. haPPy цена
457
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
19.999
ден. редовна цена
beko din 26421
 • Вградна машина за садови
 • Енергетска класа:А++
 • Капацитет:14 сета
 • 6 програми
 • 6 температури
 • Одложен старт
 • Half Load
 • Потрошувачка на вода по циклус:12L
 • Потрошувачка на енергија годишно:26
-12%
АКЦИЈА
17.599
ден. haPPy цена
457
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
19.999
ден. редовна цена
beko dis 28020
 • Вградна машина за садови
 • Енергетска класа:A++
 • Капацитет:10 сета
 • 8 програми
 • 6 температури
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода по циклус:9L
 • Потрошувачка на вода годишно:2.520L
 • Потрошувач
-12%
АКЦИЈА
17.599
ден. haPPy цена
457
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
19.999
ден. редовна цена
beko dsn 05210 x
 • Вградна машина за садови
 • Енергетска класа:A+
 • Капацитет:12 сета
 • 5 програми
 • 5 температури
 • Half Load
 • Потрошувачка на вода по циклус:12L
 • Потрошувачка на вода годишно:3.360L
 • Потрошувачка н
-12%
АКЦИЈА
17.599
ден. haPPy цена
457
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
19.999
ден. редовна цена
beko din 28430
 • Вградна машина за садови
 • ProSmart Inverter мотор
 • Aqua Intense технологија
 • Енергетска класа:A+++
 • Капацитет:14 сета
 • 8 програми
 • 6 температури
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода по циклус
-12%
АКЦИЈА
18.479
ден. haPPy цена
480
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
20.999
ден. редовна цена
beko dsn 28430 x
 • Вградна машина за садови
 • AquaIntense
 • Енергетска класа:A+++
 • Капацитет:14 сета
 • 8 програми
 • 6 температури
 • Одложен старт
 • Half Load
 • AquaStop,WaterSafe+
 • Потрошувачка на вода по циклус:9.5L
-12%
АКЦИЈА
19.359
ден. haPPy цена
503
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
21.999
ден. редовна цена
beko dsn 29330 x
 • Вградна машина за садови
 • Енергетска класа:A+++
 • Капацитет:13 сета
 • 9 програми
 • 6 температури
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода по циклус:10L
 • Потрошувачка на енергија по циклус:0.82kWh
 • П
-12%
АКЦИЈА
21.999
ден. haPPy цена
571
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
24.999
ден. редовна цена
beko dsn 39430 x
 • Вградна машина за садови
 • AquaIntense
 • Енергетска класа:A+++
 • Капацитет:14 сета
 • 9 програми
 • 6 температури
 • Одложен старт
 • Half Load
 • Потрошувачка на вода по циклус:10L
 • Потрошувачка на енер
-12%
АКЦИЈА
22.879
ден. haPPy цена
594
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
25.999
ден. редовна цена