Филтри
Брендови :

микробранови печки

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
fuego mmg 50k-6
 • Mикробранова печка за вградување со грил
 • Моќност:700W
 • Капацитет:20L
 • Грил:1000W
 • Капацитет:20L
 • Child Lock
 • Defrost функција
 • Механички тајмер
115
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.499
ден. редовна цена
fuego meg 50k-5
 • Mикробранова печка за вградување со грил
 • Моќност:700W
 • Капацитет:20L
 • Грил:1000W
 • Child Lock
 • 4 функции
 • 5 нивоа
 • Defrost функција
 • Дигитален тајмер
125
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.999
ден. редовна цена
fuego meg 50k-6
 • Mикробранова печка за вградување со грил
 • Моќност:700W
 • Капацитет:20L
 • Грил:1000W
 • Child Lock
 • 4 функции
 • 5 нивоа
 • Defrost функција
 • Дигитален тајмер
125
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.999
ден. редовна цена
beko mob 20231 bg
 • Микробранова печка
 • Touch control
 • LCD дисплеј
 • Моќност:800W
 • Капацитет:20L
 • 5 нивоа
 • 8 функции
 • Дигитален тајмер
208
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
9.999
ден. редовна цена
beko mwb 2310 ex
 • Микробранова печка со грил
 • Електронско управување
 • LCD дисплеј
 • Јачина: 900W
 • Јачина на грил: 1200W
 • Капацитет: 23L
 • 6 програми
 • Дигитален тајмер Опција: MWK 2310 X рамка за вградување
-12%
АКЦИЈА
8.799
ден. haPPy цена
208
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
9.999
ден. редовна цена
beko mgb 25333 bg
 • Микробранова печка
 • Електронско управување
 • LCD дисплеј
 • Моќност:900W
 • Моќност на грил:1000W
 • Капацитет:25L
 • Child Lock
 • 5 нивоа
 • 9 функции
 • Дигитален тајмер
-12%
АКЦИЈА
12.847
ден. haPPy цена
304
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.599
ден. редовна цена
electrolux ems 20107 ox
 • Mикробранова печка за вградување
 • Кaпацитет:20L
 • Моќност:800W
 • Дигитален тајмер
 • Defrost функција
 • 6 Програми
312
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.999
ден. редовна цена
whirlpool amw 435/ix
 • Mикробранова печка за вградување
 • Кaпацитет:22L
 • Моќност:750W
 • Дигитален тајмер
 • Defrost функција
354
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.999
ден. редовна цена
bosch hmt 84 m654
 • Mикробранова печка за вградување
 • Кaпацитет:25L
 • Моќност:900W
 • Дигитален тајмер
 • Defrost функција
 • Внатрешност од нерѓосувачки челик
479
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
22.999
ден. редовна цена
bosch hmt 84 g654
 • Mикробранова печка за вградување - Грил
 • Кaпацитет:25L
 • Моќност:900W
 • Дигитален тајмер
 • Defrost функции - 4
 • 8 Combi Програми
 • Внатрешност од нерѓосувачки челик
 • CookControl - 8 Автоматски пр
583
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
27.999
ден. редовна цена