Филтри
Брендови :

шпорети

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
beko bue 22120 x
 • Фурна+плотна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:66L
 • 6 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Вентилатор
 • Механички тајмер
 • Booster функција за брзо п
-12%
АКЦИЈА
16.719
ден. haPPy цена
434
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
18.999
ден. редовна цена
beko bue 22320 x
 • Фурна+плотна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:65L/71L
 • 6 функции на рерната
 • Вентилатор
 • Дигитален тајмер
 • Турбо функција за брзо загревање
 • Димензии
-12%
АКЦИЈА
19.359
ден. haPPy цена
503
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
21.999
ден. редовна цена
beko bse 24130 b
 • Фурна+плотна за вградување
 • Мултифункционална Beko BIE 24100 B
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:71L
 • 6 функции на рерната
 • Механички тајмер
 • Димензии:60x60x57cm
 • Независна комбиниран
-12%
АКЦИЈА
20.239
ден. haPPy цена
526
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
22.999
ден. редовна цена
beko bsm 22320 x
 • Фурна+плотна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:65L
 • 4 грејни зони
 • 8 функции на рерната
 • 3D готвење
 • Вентилатор,Дигитален тајмер
 • Child Lock
 • Турбо ф
-12%
АКЦИЈА
21.999
ден. haPPy цена
571
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
24.999
ден. редовна цена
beko bsm 25320 x
 • Фурна+плотна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет на фурната:71L
 • Вентилатор,Грил
 • Дигитален тајмер
 • Електронско заклучување за заштита на деца
 • Каталитички заден зи
-12%
АКЦИЈА
23.759
ден. haPPy цена
617
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
26.999
ден. редовна цена
beko bsm 22520 x
 • Фурна+плотна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет на фурната:65L
 • Вентилатор,Грил
 • Дигитален тајмер
 • Функции:12
 • Каталитички заден зид
 • Димензии:56x55x59cm
 • Незави
-12%
АКЦИЈА
26.399
ден. haPPy цена
686
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
29.999
ден. редовна цена