Филтри
Брендови :

аспиратори

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
beko cfb 6432 xg
 • Aспиратор
 • 60 cm стандарден модел
 • 300 m3/h усисна моќ
 • 3 нивоа на моќност
 • Стаклен штитник
 • Ниво на бучава:61-66-69dB
 • Метален филтер
-15%
АКЦИЈА
2.549
ден. haPPy цена
66
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.999
ден. редовна цена
fuego fth-400 x panel
 • Аспиратор
 • 60cm
 • Мотори:2
 • Алуминиумски филтри:2
 • Вмикувачка моќ:460m³/h
-3%
АКЦИЈА
2.899
ден. haPPy цена
75
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.999
ден. редовна цена
beko ctb 6407 w
 • Аспиратор
 • 60 cm телескопски модел
 • 375 m3/h усисна моќ
 • 3 нивоа на моќност
 • Алуминиумски филтри
-15%
АКЦИЈА
3.739
ден. haPPy цена
97
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.399
ден. редовна цена
elica elite 14 lux grix/a/60
 • Аспиратор
 • 60cm
 • 1 мотор 240W
 • 3 брзини
 • Метален касетен филтер
 • Осветлување:2х28W
 • Вмукувачка моќ:330m2/h
 • Ниво на бучава:62dB
-4%
АКЦИЈА
4.299
ден. haPPy цена
112
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.499
ден. редовна цена
beko ctb 6407 x
 • Аспиратор
 • 60 cm телескопски модел
 • 375 m3/h вмукувачка моќ
 • 3 нивоа на моќност
 • Алуминиумски филтри
 • Ниво на бучава:49-57-63 dB
 • INOX
-15%
АКЦИЈА
4.079
ден. haPPy цена
106
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.799
ден. редовна цена
candy cbt 6240 w
 • Аспиратор
 • 60cm
 • Моќност:150W
 • Вмукувачка моќ:330m3/h
 • Брзини:3
 • Алуминиумски филтри:2
 • Филтер со активен јаглен:1
-5%
АКЦИЈА
5.199
ден. haPPy цена
135
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.499
ден. редовна цена
beko ctb 9407 x
 • Аспиратор
 • 90cm
 • 280 m3/h вмукувачка моќ
 • 3 нивоа на моќност
 • Алуминиумски филтри
 • Ниво на бучава:52dB-63dB
-15%
АКЦИЈА
5.099
ден. haPPy цена
132
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.999
ден. редовна цена
electrolux eft-635 x
 • Аспиратор
 • 60cm
 • Мотор:1-140W
 • Брзини:3
 • Механичка контрола
 • 115-185m³/h вмукувачка моќ
 • Ниво на бучава:51-62dB
 • Алуминиумски филтри
-13%
АКЦИЈА
5.199
ден. haPPy цена
135
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.999
ден. редовна цена
candy cbt 6240 x
 • Аспиратор
 • 60cm
 • Моќност:150W
 • Вмукувачка моќ:330m3/h
 • Брзини:3
 • Алуминиумски филтри:2
 • Филтер со активен јаглен:1
-14%
АКЦИЈА
5.999
ден. haPPy цена
156
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.999
ден. редовна цена
elica spot ng h6 ix/a/60
 • Аспиратор
 • 60cm
 • Механичка контрола
 • Осветлување 2х20W
 • 200-400m³/h усисна моќ
 • Димензија 60x42x109mm
 • INOX
-6%
АКЦИЈА
6.599
ден. haPPy цена
171
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.999
ден. редовна цена
elica tonda ix/f/60
 • Аспиратор
 • 60cm
 • 1 мотор:180W
 • Електронска контрола Scrollbar
 • Метален касетен филтер
 • Осветлување 2х40W
 • 480m³/h вмукувачка моќ
 • Ниво на бучава 56dB
 • Димензии:59,8x55,1x117,1mm
-6%
АКЦИЈА
6.599
ден. haPPy цена
171
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.999
ден. редовна цена
beko cwb 6441 w
 • Aспиратор
 • 60 cm модел со оџак
 • 500 m3/h вмукувачка моќ
 • 3 нивоа на моќност
 • Алуминиумски филтри
-15%
АКЦИЈА
6.799
ден. haPPy цена
177
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
7.999
ден. редовна цена
electrolux efp 6440 x
 • Аспиратор
 • 60cm
 • 2 мотори 250W
 • Механичка контрола
 • Осветлување 2х40W
 • 390m³/h усисна моќ
 • Ниво на бучава 55-69dB
 • INOX
-13%
АКЦИЈА
6.999
ден. haPPy цена
182
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
7.999
ден. редовна цена
elica flat glass ix/a/60
 • Аспиратор
 • 60cm
 • 1 мотор:160W
 • Механичка контрола
 • Осветлување 2х20W
 • 450m³/h вмукувачка моќ
 • Ниво на бучава:59dB
 • Димензии:60x45x110mm
 • INOX стакло
-6%
АКЦИЈА
7.499
ден. haPPy цена
195
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
7.999
ден. редовна цена
samsung hdc 6145 bx
 • Aспиратор
 • 60 cm модел со оџак
 • 450 m3/h вмукувачка моќ
 • 3 нивоа на моќност
 • 1 мотор со моќност 150W
 • 2 турбини
 • Метални филтри
 • 2x40W сијалици
-6%
АКЦИЈА
7.499
ден. haPPy цена
195
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
7.999
ден. редовна цена
whirpool akr 643 gy
 • Аспиратор
 • 60 cm вграден модел
 • 2 мотори
 • 3 нивоа на моќност
 • Метални филтри
 • Oсветлување :2x40 W
 • Димензии :17.3x59.8x27,5 sm
 • 380m3/h усисна моќ
-6%
АКЦИЈА
7.499
ден. haPPy цена
195
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
7.999
ден. редовна цена
beko cwb 6441 x
 • Aспиратор
 • 60 cm модел со оџак
 • 500 m3/h вмукувачка моќ
 • 3 нивоа на моќност
 • Ниво на бучава:49-54-61dB
 • Алуминиумски филтри
-15%
АКЦИЈА
7.224
ден. haPPy цена
188
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
8.499
ден. редовна цена
elica circus ix/a/60
 • Аспиратор
 • 60cm
 • 1 мотор:160W
 • Механичка контрола
 • Осветлување 2х20W
 • 450m³/h вмукувачка моќ
 • Ниво на бучава:62dB
 • Димензии:60x45,4x110mm
-6%
АКЦИЈА
7.999
ден. haPPy цена
208
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
8.499
ден. редовна цена
elica circus ix/a/90
 • Аспиратор
 • 90cm
 • 1 мотор:160W
 • Механичка контрола
 • Осветлување 2х20W
 • 450m³/h вмукувачка моќ
 • Ниво на бучава:62dB
 • Димензии:90x45x110mm
-6%
АКЦИЈА
7.999
ден. haPPy цена
208
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
8.499
ден. редовна цена
elica flat glass ix/a/90
 • Аспиратор
 • 90cm
 • 1 мотор 160W
 • Механичка контрола
 • Осветлување 2х20W
 • 450m³/h усисна моќ
 • Ниво на бучава 59dB
 • Димензија 90x45x110mm
 • INOX стакло
-6%
АКЦИЈА
7.999
ден. haPPy цена
208
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
8.499
ден. редовна цена