Филтри
Брендови :

фурни

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
beko bie 22100 x
 • Фурна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:71L
 • 6 функции
 • Грил,Вентилатор
 • Механички тајмер
 • Димензии:60x60x57cm
-15%
АКЦИЈА
9.349
ден. haPPy цена
243
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
10.999
ден. редовна цена
candy fpe 629 a/6wxl
 • Фурна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:69L
 • 8 функции
 • Вентилатор
 • Грил
 • AquaActiva систем за самопрочитување
 • Дигитален Тајмер
 • PUSH-PULL контроли
 • 
-6%
АКЦИЈА
11.299
ден. haPPy цена
293
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
11.999
ден. редовна цена
candy fpe 629 a/6xl
 • Фурна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:69L
 • Повеќе функции
 • Вентилатор
 • Грил
 • Чистење - Хидролиза
 • Дигитален Тајмер
 • PUSH-PULL контроли
 • Димензии:6
-8%
АКЦИЈА
10.999
ден. haPPy цена
286
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
11.999
ден. редовна цена
candy fpe 609/6 nxl
 • Фурна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:65L
 • Повеќе функции
 • Вентилатор
 • Грил
 • Дигитален Тајмер
 • PUSH-PULL контроли
 • Димензии:60x60x57cm
-23%
АКЦИЈА
9.999
ден. haPPy цена
260
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.999
ден. редовна цена
electrolux ezb 3400 aox
 • Фурна за вградување
 • Мултифункционална рерна
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:57L
 • 8 функции
 • Вентилатор
 • Дигитален тајмер
 • Димензии:60x59x56cm
 • Antifinger INOX
-12%
АКЦИЈА
11.499
ден. haPPy цена
299
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.999
ден. редовна цена
electrolux ezb 3410 aow
 • Фурна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:57L
 • 7 функции
 • Дигитален дисплеј
 • Вентилатор
-15%
АКЦИЈА
10.999
ден. haPPy цена
286
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.999
ден. редовна цена
electrolux ezb 3410 aox
 • Фурна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:57L
 • 8 функции
 • Вентилатор
 • LCD дисплеј
 • Врата со двојно стакло
 • Дигитален тајмер
 • Димензии:60x60x57cm
-15%
АКЦИЈА
10.999
ден. haPPy цена
286
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.999
ден. редовна цена
gorenje bo 615 e10 x
 • Фурна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет на фурната:67L
 • HomeMADE рерна
 • CompactDoor,SilverMatte,TouchFree
 • AquaClean функција
 • Вентилатор,Грил
 • Дигитален тајмер
338
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.999
ден. редовна цена
beko bie 24301 w
 • Фурна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет на фурната:71L
 • Електронски контроли
 • Вентилатор,Грил
 • Дигитален тајмер
 • Димензии:60x60x57cm
-15%
АКЦИЈА
11.474
ден. haPPy цена
298
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.499
ден. редовна цена
beko bie 24300 b
 • Фурна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет на фурната:65L/71L
 • 6 функции на рерната
 • Електронски контроли
 • Вентилатор,Грил
 • Дигитален тајмер
 • Димензии:60x59x57cm
-15%
АКЦИЈА
11.899
ден. haPPy цена
309
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.999
ден. редовна цена
beko bie 24301 b
 • Фурна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет на фурната:71L
 • Електронски контроли
 • Вентилатор,Грил
 • Дигитален тајмер
 • Димензии:60x60x57cm
-15%
АКЦИЈА
11.899
ден. haPPy цена
309
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.999
ден. редовна цена
electrolux ezb 3411 aox
 • Фурна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:57L
 • Функции:8
 • LCD дисплеј
 • Push Push копчиња
 • Дигитален тајмер
 • Димензии:59x59,4x56cm
 • Antifinger INOX
-7%
АКЦИЈА
12.999
ден. haPPy цена
338
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.999
ден. редовна цена
gorenje bo 7303 ax
 • Фурна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет на фурната:63L
 • HomeMADE рерна
 • Каталитичко чистење
 • Вентилатор,Грил
 • Дигитален тајмер
 • Димензии:60x60x57cm
364
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.999
ден. редовна цена
beko bim 22302 x
 • Фурна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет на фурната:71L
 • 8 функции на рерната
 • Електронски контроли
 • Вентилатор,Грил
 • Дигитален тајмер
 • Димензии:60x60x57cm
-15%
АКЦИЈА
12.329
ден. haPPy цена
320
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.499
ден. редовна цена
beko bim 25302 x
 • Фурна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:71L
 • 8 функции
 • Грил,Вентилатор
 • Дигитален тајмер
 • Димензии:60x60x57cm
-15%
АКЦИЈА
12.749
ден. haPPy цена
331
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.999
ден. редовна цена
whirlpool akp 742 ix
 • Фурна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет на фурната:60L
 • 8 функции
 • Smart Clean функција
 • Електронски контроли
 • Вентилатор,Грил
 • Дигитален тајмер
 • Димензии:60x5
-5%
АКЦИЈА
14.799
ден. haPPy цена
384
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
15.499
ден. редовна цена
beko oim 27201 a
 • Фурна за вградување
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:71L
 • 8 Функции
 • Електронски тајмер
 • Автоматски програми
 • Механички контроли
 • LED дисплеј
 • Вентилатор +грил
 • Димензии:60х60х57cm
-15%
АКЦИЈА
13.599
ден. haPPy цена
353
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
15.999
ден. редовна цена
beko oim 27201 c
 • Фурна за вградување
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:71L
 • 8 Функции
 • Електронски тајмер
 • Автоматски програми
 • Механички контроли
 • LED дисплеј
 • Вентилатор +грил
 • Димензии:60х60х57cm
-15%
АКЦИЈА
13.599
ден. haPPy цена
353
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
15.999
ден. редовна цена
whirlpool akp 744 ix
 • Фурна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет на фурната:60L
 • 5 функции
 • Smart Clean функција
 • Електронски контроли
 • Вентилатор,Грил
 • Дигитален тајмер
 • Димензии:60x6
-9%
АКЦИЈА
14.499
ден. haPPy цена
377
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
15.999
ден. редовна цена
whirlpool akp 745 nb
 • Фурна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет на фурната:60L
 • 8 функции
 • Smart Clean функција
 • Електронски контроли
 • Вентилатор,Грил
 • Дигитален тајмер
 • Димензии:60x5
-9%
АКЦИЈА
14.499
ден. haPPy цена
377
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
15.999
ден. редовна цена